Social & Cultura

Săptămâna angajărilor ia startul la Cluj: Târgul de Cariere Global și în IT

tdc cluj recrutari

Târgul de Cariere Global, eveniment adresat oportunităților din diverse dmenii de activitate, are loc marți și miercuri, în 29 și 30 martie, la Sala Polivalentă din Cluj. În 31 martie și 1 aprilie va avea loc Târgul de Cariere în IT.

Târgul de Cariere Global reunește 63 de companii și organizații din domenii diferite de activitate care sunt în căutare de angajați, interni sau stagiari. Posturi sunt disponibile în sectoare precum IT&Software, inginerie, turism, HR, marketing, financiar, administrativ, relații cu clienții, retail, auto&automotive, vânzări, producție. Joi și vineri, în 31 martie și 1 aprilie, e rândul sectorului IT să recruteze: Târgul de Cariere în IT va reuni peste 40 companii, dar și pasionați și specialiști în tehnologia informației. În cele 4 zile peste 100 de companii vor angaja la Cluj.

4 zile intense de recrutări, la Sala Polivalentă

Urmează 4 zile pline la Sala Polivalentă din Cluj-Napoca. Pe lângă cele o sută de companii care angajează, în total, la Târgul de Cariere Cluj Global și Târgul de Cariere în IT, vom avea organizații care își prezintă oferta de stagii de practică sau de voluntariat și seminarii organizate de companii în cadrul evenimentului”, spune Louisa Olar, directorul Târgului de Cariere.

Astfel, la Târgul de Cariere Cluj Global compania Arvato Bertelsmann recrutează pentru posturi în domeniul relației cu clienții și caută printre altele vorbitori de engleză, germană, suedeză, finlandeză, norvegiană, Emerson are disponibile 25 de poziții în Oradea, iar Genpact caută noi angajați, pe lângă cei 60.000 existenți acum la nivel internațional.

Lidl, unul dintre cele mai mari lanţuri de magazine din Europa, îi așteaptă pe tinerii ambițioși să se înscrie în Campionatul de Management LIDL, un program de Management Trainee de 12 luni.

Angajări la Târgul de Cariere (TdC) din 29 și 30 martie fac și companiile Absolute Jobs, din domeniul recrutării, Bombardier, companie din sectorul serviciilor, Bosch, grup prezent pe piaţa din România de peste 20 de ani şi care numără aproximativ 3.000 de angajaţi, Bosch Rexroth, din domeniul producției care caută în special ingineri. În plus, recrutări fac companiile buw și E.ON Services din sfera serviciilor, CSI România din producție&tehnică. Kaufland recrutează la Târgul de Cariere Cluj Global șefi de departament, asistenți manager, trainee logistică și manageri de proiect, în timp ce angajări importante se fac și la McDonald’s, Office Depot, Porsche Engineering, Steelcase, Sykes și Welocalize.

În plus, participanții pot beneficia de consultanță în carieră, de internshipuri în țară și străinătate și pot participa la un concurs la care pot câștiga un smartwatch LG.

Târgul de Cariere în IT, joi și vineri, la Polivalentă

La Târgul de Cariere în IT, pasionații și specialiștii în tehnologia informației sunt așteptați, joi și vineri, cu oportunități de joburi, internshipuri și concursuri. Astfel, compania Accesa are disponibile peste 25 de posturi precum QA Engineer, Frontend/Web Developer, SharePoint Developer, Java Developer, Linux DevOps, Business Analyst și altele. La rândul ei, recrutări la Târgul de Cariere în IT face compania Intacct Development, care caută specialiști cu cel puțin 5 ani de experiență.

Compania Accenture caută personal atât cu experiență, cât și juniori sau persoane care vor să urmeze un internship în vară. Bosch are disponibile 70 de poziții, în timp ce Coresystems Software vrea să angajeze AngularJS TypeScript Engineer. Candidații care participă la Târgul de Cariere în IT joi și vineri vor avea ocazia să se întâlnească și cu reprezentanții companiei Emerson, care recrutează pentru unitatea din Oradea.

Căutăm studenți, de preferat din anii 3 și 4, pentru că ne dorim să promovăm internshipul nostru, unde avem 8 poziții disponibile (IT, Finance, SQ, Java, Android, IOS), dar șu Garmin Academy, un program intern de learning”, afirmă Mihaela Barar, Staff Assistant la compania Garmin.

Compania Moqups, fondată la Cluj în 2012, caută JavaScript Developeri, msg systems România vrea să recruteze noi angajați pe lângă cei peste 200 din prezent, National Instruments angajează ingineri software și caută în plus interni part time. În plus, recrutări fac și companiile Porsche Engineering, Siemens, Steelcase și Welocalize.

Retailerul Kaufland va susține un seminar în cadrul în 29 martie de la ora 10.30 Târgului Global despre programul Kaufland Management, iar Siemens va prezenta în 31 martie de la ora 12:00 tehnologiile SAP Hana și UI5. În plus, pasionații în IT pot participa la competiții contra cronometru de programare, Speed Coding Challenge, derulate joi și vineri pe tot parcursul zilei la standul Hewlett Packard Enterprise.

Accesul pentru candidați este gratuit atât la Târgul de Cariere Cluj Global și la Târgul de Cariere în IT, cât și la seminariile și competițiile din cadrul celor două evenimente.

Târgul de Cariere Cluj Global va avea loc în 29 și 30 martie la Sala Polivalentă între orele 10:00-16:00, iar Târgul de Cariere în IT se va derula în 31 martie și 1 aprilie, tot la Sala Polivalentă, între orele 10:00-16:00.

Detalii despre Târgul de Cariere găsiți pe http://www.targuldecariere.ro.Lasă un răspuns

Site creat de