Din Oras

Șapte echipaje de pompieri au intervenit pentru scoaterea apei din subsolurile mai multor imobile din Cluj

strada horea inundata

Echipele de intervenție ale ISU Cluj au actionat si in cursul noptii trecute pentru înlăturarea efectelor ploilor abundente ce s-au manifestat în cursul zilei de ieri, fiind preluate până acum peste 100 de apeluri de urgență.

Acțiunile celor sapte echipaje de pompieri au fost axate în principal pentru scoaterea apei din imobile inundate din municipiul Cluj-Napoca, comuna Florești și comuna Baciu. Cele mai multe solicitări au venit din zona nord-est a municipiului Cluj-Napoca, cum ar fi Piața Gării, străzile Tudor Vladimirescu, Decebal, Războieni, Corneliu Coposu, Maramureșului, Septimiu Mureșan, Cetății, Alexandru Vlahuță, Suceava Bulevardul Muncii și Calea Baciului.

Străzile Doinei și Vișinilor au fost mai afectate din cauza ieșirii din albie a unui pârâu din zona respesctivă.

Fenomenele meteorologice au fost semnalate printr-o avertizare de cod portocaliu, într-un interval de aproximativ 30 minute fiind înregistrate concomitent peste 50 de apeluri care solicitau intervenția pompierilor în vederea scoaterii apei din subsolurile imobilelor de locuințe.

Deplasarea pentru intervenții a echipajelor a fost prioritizată către locațiile unde au fost estimate efecte mai mari ca urmare a acumulărilor de apă, urmând a se răspunde tuturor solicitărilor în cel mai scurt timp posibil.Lasă un răspuns

Site creat de