Important, Social & Cultura

Sara, o tânără de 26 de ani din Cluj, are nevoie de ajutorul nostru: A fost diagnosticată cu o boală foarte rară

Sara, o tânără de 26 de ani din Cluj, are nevoie de ajutorul nostru: A fost diagnosticată cu o boală foarte rară

În lupta lor împotriva unei boli rare și extrem de agresive, familia Vișovan se află într-un moment de mare dificultate. Sara, în vârstă de doar 26 de ani, a fost diagnosticată cu „ANGIOSARCOM CARDIAC PRIMAR CU METASTAZE HEPATICE, OSOASE, PULMONARE și CEREBRALE”. Diagnosticul a venit în luna august, iar boala a progresat rapid, punându-și amprenta asupra vieții și sănătății ei.

Nu este un lucru pe care îl facem cu ușurință, însă am ajuns în momentul în care avem nevoie de sprijinul vostru mai mult decât oricând. Soția mea, Sara Vișovan în vârstă de 26 ani, a fost diagnosticată în luna August cu un cancer foarte agresiv și avansat, numit ANGIOSARCOM CARDIAC PRIMAR CU METASTAZE HEPATICE, OSOASE, PULMONARE și recent descoperite CEREBRALE.

Momentan suntem în Turcia la clinica Anadolu, unde avem șansa să fim tratați de o echipă medicală foarte competentă și implicată care lucrează intensiv ca Sara să poată lupta împotriva acestei boli extrem de rare, agresive și puțin studiate.

Boala nu a dat nici un semn specific până la începutul lunii august a acestui an când a ajuns la urgențe cu lipsă severă de aer și de atunci a început acest coșmar care a progresat rapid. Din păcate, dacă nu aveam această echipă aici in Turcia care să lupte alături de ea, nu știm care ar fi fost în momentul actual starea ei.

De aceea, vă cerem sprijin financiar, dacă aveți această posibilitate, din cauza costurilor care cresc foarte rapid de la o zi la alta. În prima săptămână de la internare s-au achitat 15.000 EUR ca urmare a complicațiilor care au apărut pe parcurs și a numeroase investigații care au fost efectuate.

Ca urmare a uneia dintre investigații, Sara a avut nevoie de o operație la nivelul coloanei vertebrale în valoare de 21.000 EUR de urgență pentru că era în pericol de a nu mai putea merge din cauza bolii care avansează într-un ritm accelerat. S-a realizat și un plan de radioterapie care a costat 7000 EUR.

Toate acestea AU FOST ACHITATE, însă în săptămânile care urmează costurile vor crește din nou și nu știm exact cât va fi întreaga suma de care va fi nevoie.

În total s-au cheltuit până acum în această clinică 43.000 EUR într-un interval de 10 zile.

În viitorul apropiat i se va face fizioterapie ca să poată umbla din nou, a căror costuri nu ne sunt cunoscute momentan și din cauza vitezei cu care avansează boala, cei din echipa de aici vor să îi administreze și imunoterapie a căror costuri pot să ajungă între 400 și 4000 euro per ședință.

Fiind o boala puțin studiată și FOARTE RARĂ, nu se cunosc tratamente exacte, iar numărul complicațiilor care apar este mare, pana când starea ei se va stabiliza. Vă rugăm din inimă dacă puteți să ne ajutați, vă rămânem recunoscători pentru orice donație care ne va ajuta să ducem la capăt investigațiile și tratamentul Sarei.

Donațiile se pot trimite în conturile de mai jos, deschise de către mine și banii vor fi alocați direct pentru a achita costurile medicale.

Vă mulțumim din suflet!

EDIT 13.10: Planul de imunoterapie costă 16000 euro.

Revolut: +40744624761

Titular: Visovan Mihai-Francisc

IBAN: RO17INGB0000999912024143

Valuta: RON

Nume banca: INGB Centrala

BIC/Swift: INGBROBU

Titular: Mihai Visovan

IBAN: LT673250060291607341

Valuta: Orice moneda inafara de RON

Nume banca: Revolut Bank

BIC/Swift: REVOLT21

Titular: MARIA POPA

IBAN: RO45RZBR0000060015327523

Valuta: EURO

Nume banca: Raiffeisen Bank

BIC/Swift: RZBRROBULasă un răspuns

Site creat de