Timp liber, Important

Sărbătorim Zilele Clujului într-un mod inedit: spectacol pe cerul Clujului cu peste 300 de drone

Sărbătorim Zilele Clujului într-un mod inedit: spectacol pe cerul Clujului cu peste 300 de drone

În fiecare an, locuitorii și turiștii care vizitează orașul Cluj-Napoca sunt invitați să sărbătorească orașul într-un mod inedit și spectaculos. Anul acesta, pentru a marca acest eveniment special, organizatorii au pregătit un show de lumini și tehnologie.

Mai exact, peste 300 de drone vor lumina cerul Clujului, într-un spectacol vizual impresionant, care va fi completat de un video mapping de excepție proiectat pe Biserica Sf. Mihail.

Evenimentul organizat în cadrul Zilelor Clujului va avea loc vineri, 19 mai, de la ora 21:45 în Piaţa Unirii din Cluj-Napoca.

Spectacolul va fi organizat în mai multe etape, fiecare dintre ele oferind o altă perspectivă asupra orașului și istoriei sale. Dronele vor fi programate să execute diverse forme și modele pe cer, în timp ce video mapping-ul va înfățișa scene din trecutul Clujului, punând în valoare arhitectura și frumusețea Bisericii Sf. Mihail.

Evenimentul nu se va limita doar la acest spectacol de lumini și drone. Organizatorii au pregătit o serie de activități și surprize pentru toate gusturile și vârstele. Concerte, ateliere, expoziții și multe alte activități vor asigura o distracție pe măsura așteptărilor celor prezenți.Lasă un răspuns

Site creat de