Important, Timp liber

Saxophone & Cocktail Evening la Samsara Cluj

Saxophone & Cocktail Evening

Când se combină sunetul fermecător al saxofonului cu cele mai rafinate cocktail-uri, rezultatul este o experiență de neuitat. La Samsara, va avea loc un eveniment special pentru toți iubitorii de muzică și băuturi colorate: Saxophone & Cocktail Evening.

Saxophone & Cocktail Evening este o seară dedicată eleganței și armoniei, unde sunetul dulce al saxofonului se îmbină perfect cu aromele sofisticate ale cocktail-urilor preparate la Samsara Foodhouse Cluj.

Artistul Matei Sax va fi prezent la Saxophone & Cocktail Evening

„În această seară specială, suntem încântați să avem alături de noi un muzician talentat, Matei Sax. El va transforma atmosfera cu notele sale melodioase și pasiunea sa pentru saxofon. Fiecare notă va pătrunde în sufletul tău, creând o experiență muzicală captivantă.

Pe lângă muzică, am pregătit și o selecție excepțională de cocktail-uri la preț special. Bartenderii noștri talentați vor prepara cocktail-uri cu arome unice și prezentări sofisticate, care să completeze perfect experiența auditivă oferită de Matei Sax.

Pentru a participa la Saxophone & Cocktail Evening, tot ce trebuie să faci este să rezervi un loc la Samsara pentru data de 13 octombrie, ora 19:00. Vei fi înconjurat de o atmosferă elegantă și de sunete muzicale captivante. Te vei bucura de cocktail-uri fine, pregătite cu atenție la detalii, pentru a completa această seară specială.

Pentru a vă rezerva locul, nu trebuie decât să ne sunați la numărul de telefon 0364 964 și să ne anunțați câți dintre cei dragi vă vor însoți în această incursiune muzicală.

Alătură-te nouă pentru o seară de rafinament și armonie. Vă promitem o experiență memorabilă pe care nu o veți uita prea curând. Vino să te lași purtat de sunetul dulce al saxofonului și de aromele delicioaselor cocktail-uri. Te așteptăm cu brațele deschise!

La Samsara suntem mereu în mișcare, aducând mereu ceva nou și palpitant pentru tine. Pentru a nu rata nicio noutate sau eveniment special, te invităm să ne urmărești pe rețelele noastre de socializare – Instagram, Facebook.”, se arată într-o postare a restaurantului Samsara din Cluj.

Saxophone & Cocktail Evening la Samsara Cluj

Povestea Restaurantului Samsara din Cluj: Descoperă Culisele și Aromele Unice:
Lasă un răspuns

Site creat de