Social & Cultura

Scaune din catifea – un must-have pentru interiorul casei tale

scaune catifea

Scaunele luxoase și cochete din catifea aduc o notă unică interiorului tău. Descoperiți de ce și cum să aranjați scaunele din catifea în casa dvs. Hobby Mobila îți prezintă câteva avantaje și tipuri de catifea.

Scaune catifea de calitate: lux acasă la tine

Originară din Asia, catifeaua a fost inițial țesătura regilor și a celor bogați. A traversat continentul prin Drumul Mătăsii și a ajuns în Europa prin negustorii italieni din Veneția și Geneva. Această țesătură este moale la atingere și delicată la ochi, este o tendință atemporală și încă apare în mod regulat pe podiumurile defilărilor de modă haute couture.

Acasă, catifea se potrivește bine atât cu interioarele moderne, cât și cu cele tradiționale și aduce o notă de lux fără extravaganță.

Astăzi, catifea este disponibilă în numeroase culori și se potrivește tuturor stilurilor.

Avantajele scaunelor din catifea

De ce să alegi un scaun din catifea? Motivele sunt nesfârșite.

Catifeaua este foarte versatilă: ești în căutarea unui stil sofisticat? Catifeaua este o țesătură plină de farmec prin excelență. Îți dorești un interior confortabil și relaxant? Ce este mai reconfortant decât atingerea catifelei? Indiferent de stilul pe care îl cauți, scaunele din catifea se vor potrivi perfect la interiorul casei tale.

Catifeaua este ușor de întreținut: știai că..materialul catifea este una dintre țesăturile cel mai ușor de întreținut? O simplă perie sau o aspirare sunt suficiente pentru a curăța scaunele din catifea.

Este disponibilă în numeroase culori: adesea scaunele din catifea sunt asociate cu culori puternice și vibrante, dar este disponibilă și în tonuri mai neutre.

Catifeaua este solidă: datorită metodei de fabricație care necesită atât lipire, cât și țesut, catifeaua este extrem de durabilă și rezistentă la “stres”.

Catifeaua este luminoasă: oferă un contrast amuzant și reflectă lumina.

Tipuri de catifea

Da, există mai mult decât un singur tip de catifea. Descoperiți-le pe cele care s-ar potrivi cel mai bine scaunelor din catifea.

Catifea de mătase: un aspect moale și strălucitor, catifeaua de mătase este una dintre cele mai luxoase țesături din lume. De asemenea, este delicată și trebuie păstrată pentru obiectele rar folosite și protejat de lumina soarelui.

Catifea de bumbac: catifeaua de bumbac este cea mai durabil. Rezultatul este adesea mat.

Catifea sintetică: catifeaua sintetică este, de asemenea, foarte durabilă și este ideală pentru mobilierul care este folosit des, cum ar fi scaunele.

Catifea zdrobită: foarte strălucitoare. Este un material care rămâne în mintea oamenilor.

Catifea: aceasta catifea oferă un model frumos materialului. Corduroy este la modă și probabil va apărea în multe interioare pe canapele și scaunele.

Cum să-ți alegi scaunul din catifea ?

Velvet este folosit pe multe modele de scaune: Scaun Bella catifea, Scaun de lounge Easy velvet; dar și pe fotolii: fotoliu din catifea Lula, fotoliu Joni. Alegerea modelului depinde de gusturile tale, dar și de mobilierul din camera în care ai vrea să ajungă.

În ceea ce privește culoarea, aveți de ales între două tonuri: bogat și plin de farmec, sau pastel și neutru.

Tonurile bogate precum auriu, smarald și albastru regal arată deosebit de bine atunci când restul camerei este decorată în culori mai neutre și se potrivește minunat cu accente de negru, alb și auriu.

Tonurile pastelate, cum ar fi roz pudră, verdele mentă și albastrul deschis sunt elegante și adaugă o notă sofisticată și aduc o gură de aer proaspăt în interiorul tău.

Imagine de yaoyaoyao5yaoyaoyao de la PixabayLasă un răspuns

Site creat de