Uncategorized

Schimbare majoră anunţată de Facebook

Facebook Video Pics

Reprezentanţii Facebook au anunţat una din cele mai mari schimbări pe care le va face reţeaua de sociaizare de când s-a înfiinţat. Astfel, utilizatorii vor avea în curând opţiunea de a-şi ilustra profilul cu o scurtă animaţie video, în locul clasicei fotografii statice de profill.

Astăzi începem să testăm următorul pas într-o evoluţie evidentă a profilurilor: clipurile de profil. În curând, vei avea opţiunea de a filma un scurt clip repetitiv care se va derula pentru oricine îţi vizitează profilul”, anunţă reprezentanţii Facebook pe blogul companiei, citati de MEDIAFAX.

“Clipurile de profil îţi vor permite să afişezi o latură a ta pe care până acum nu o puteai arăta şi vor adăuga o nouă dimensiune profilului tău”, se mai arată în anunţ.

“Nu ignorăm, însă, nici fotografiile de profil. Am dezvoltat, de asemenea, noi opţiuni care te vor ajuta să îţi laşi personalitatea să strălucească prin intermediul fotografiilor de profil”, continuă oficialii Facebook.

Noile opţiuni create de Facebook sunt testate deocamdată pe un număr redus de utilizatori iPhone din Marea Britanie şi California, urmând să fie introduse în curând pentru mai mulţi utilizatori.Lasă un răspuns

Site creat de