Uncategorized

Scrisori cu mesaje motivaţionale răspândite prin Cluj pentru clujenii deprimaţi sau dezamăgiţi

Scrisori cu mesaje motivaţionale răspândite prin Cluj

Scrisori cu mesaje motivaţionale pentru clujenii deprimaţi sau dezamăgiţi răspândite prin Cluj. Echipa ”Sharing love to people” anunță lansarea unui nou proiect inedit adresat comunității din Cluj-Napoca.

În fiecare săptămână vor fi puse scrisori pe anumite teme, în diferite locuri din oraș, care vor aștepta să fie deschise și descoperite de destinatari. Astfel, clujenii pot găsi întâmplător un mesaj plin de prietenie care le va oferi o soluție la problemele zilnice. Dacă destinatarul se simte trist, dezamăgit sau lipsit de motivație, mesajul din scrisoare îi va reda încrederea şi zâmbetul.

Scrisorile „Sharing love to people” se adresează şi celor fericiţi şi împliniţi. Mesajele din interiorul scrisorilor au şi menirea de a amplifica starea de fericire, entuziasmul sau motivaţia.

Toate aceste mesaje se vor regăsi în cuprinsul unei scrisori, pe care vrem ca destinatarul să o păstreze cu drag sau să o transmită la rândul lui unei persoane care are nevoie de ea” a declarat pentru cluju.ro, Amalia Borlea – initiatorea proiectului de la Cluj-Napoca.

4Ideea unui astfel de proiect a fost aplicată pentru prima dată în New York. Hannah Brencher, o tânără studentă, primea zilnic scrisori de la mama ei, care alegea această cale de comunicare, în ciuda alternativelor tehnologice existente. După finalizarea studiilor universitare, Hannah a descoperit că lumea nu se întinde la picioarele ei și nu îi oferă idealurile împlinite doar pentru că este absolventă. Astfel, a creat o modalitate prin care depresia ei să fie o soluție pentru problemele celor din jurul ei. A început să compună scrisori de dragoste pentru necunoscuți și să le pună în locuri cunoscute din New York precum cafenele, parcuri, galerii de artă, restaurante, campusuri etc. Acest act a devenit o inițiativă globală, fiind un proiect prin care se trimit scrisori oamenilor care au nevoie de un gând bun.

Noi cei din echipa Sharing love to people vrem să aplicăm această inițiativă în Cluj Napoca, pentru oamenii frumoşi din acest oraș.

Mai mult, știm că uneori emoțiile iau locul cuvintelor sau le ascund foarte bine în interiorul nostru. Și cum orice problemă se poate rezolva prin comunicare, noi vrem să ajutăm oamenii să se exprime mai ușor și să transmită mesajul dorit într-o manieră unică. Ai vrea să aduci zâmbetul pe chipul cuiva sau ai vrea să îi spui ,<mulțumesc> unei persoane, căreia îi ești recunoscător? Noi vom concepe o scrisoare special pentru ea și o vom expedia în modul clasic, iar aceasta va ajunge direct în căsuța ei poștală.

Noi, oamenii din spatele acestui proiect, sperăm să inspirăm, să oferim un strop de motivație la momentul oportun, sau pur și simplu, să desenăm un zâmbet frumos pe chipul cuiva într-o zi posomorâtă” a adaugat Amalia Borlea.Lasă un răspuns

Site creat de