Din Zona

Scurt ghid pentru jocurile EGT – ce sunt acestea şi cum le poţi juca şi tu (P)

ghid pentru jocurile EGT

Nu există nici o îndoială că păcănelele sunt cele mai populare jocuri de noroc din orice cazino online. Prezenţa lor în număr de sute şi mii de titluri nu face decât să confirme popularitatea masivă de care se bucură printre jucători şi justifică numărul mare în care sunt oferite.

Şi este normal să fie aşa, sloturile fiind cele mai atractive şi mai uşor de jucat din toată oferta cazinourilor. Şi când vine vorba despre cele mai populare sloturi ies în evidenţă păcănelele marca EGT, aşa că se impune un scurt ghid al acestor jocuri pentru a afla ce le face atât de populare printre jucători.

1.Scurt istoric al jocurilor EGT

Puţini jucători ştiu că această companie producătoare de sloturi şi-a făcut debutul în industria jocurilor de noroc în capitala Bulgariei, Sofia. Iniţial se făcuseră remarcaţi prin sloturile fizice pe care le amplasau în diverse cazinouri şi săli de jocuri din ţară.

În scurt timp calitatea acestor jocuri le-a adus comenzi peste comenzi aşa că în scurt timp au ajuns să monopolizeze piaţa bulgărească. Şi aşa cum era şi normal, au ajuns să populeze cu jocurile lor şi săli de jocuri din toată Europa.

Odată cu dezvoltarea tehnologiei şi cu migrarea industriei în mediul online, EGT a făcut aşa cum era şi firesc pasul în acest mediu performant. Şi cum calitatea a fost mereu punctul lor forte, în scurt timp au ajuns ca sloturile lor să fie prezente în mai toate cazinourile online respectabile.

Aşa se face că astăzi poţi beneficia de jocuri ca la aparate EGT din comoditatea casei tale cu un singur click. Şi nu este nici un secret dacă îţi spunem că aceste sloturi EGT sunt de departe favoritele jucătorilor şi în consecinţă şi cele mai accesate de aceştia.

Ce le face atât de deosebite? În mod cert temele diverse pe care le abordează, simbolurile vibrante care se întâlnesc în fiecare joc şi o grafică care nu face decât să încânte ochiul. Şi nu în ultimul rând trebuie menţionat şi faptul că sloturile EGT se remarcă printr-un premiu extraordinar pe care îl are ataşat fiecărui joc, un jackpot progresiv în 4 trepte care a făcut la propriu mulţi milionari.

2.Ce sunt jocurile EGT?

Majoritatea jocurilor EGT se remarcă printr-o arhitectură de joc care presupune existenţa pe ecranul video a 5 role care se desfăşoară pe 3 rânduri. Şi din acest punct de vedere jocurile EGT sunt considerate de către jucători a fi unele clasice, adică nu îşi pierd niciodată din farmec.

Dar ca să ai un farmec aparte îţi trebuie pe lângă o arhitectură de joc şi abordarea de teme diverse care să ajungă la inima jucătorilor de pretutindeni. Şi se pare că EGT a găsit formula succesului abordând în principal tema fructelor şi a şeptarilor.

Acest lucru nu înseamnă că nu găseşti în oferta EGT teme care să pună în evidenţă istoria, magia sau civilizaţii de mult apuse. Dimpotrivă, în aceste sloturi vei întâlni aceeaşi calitate cu care eşti obişnuit şi în plus vei avea parte şi de o avalanşă de speciale care nu o să facă decât să te încânte.

Dar trebuie să recunoaştem că sloturile cu fructe şi şeptari sunt vârful de lance al companiei şi că acestea i-au impus în topul celor mai buni producători din lume. Putem deci spune că jocurile EGT cu fructe şi şeptari sunt cele mai populare sloturi ale companiei şi sunt jucate frecvent de către jucători.

Le impune dacă vrei modul simplu în care se joacă şi deşi specialele nu sunt în ofertă nu le vei simţi în nici un fel lipsa.  Asta se întâmplă pentru că în lipsa acestora sloturile cu fructe abundă în funcţii speciale de unde nu lipseşte funcţia de wild stivuit.

Şi cel mai bun exemplu cu un asemenea joc este dat de cel mai în vogă slot EGT al momentului, Shining Crown. Coroanele cu diamante sunt wildurile jocului şi apariţia lor pe cele 3 role mediane duc întotdeauna la obţinerea de câştiguri epice.

3.Cum le poţi juca şi tu

EGT este o companie îndreptată către satisfacerea nevoilor jucătorilor aşa că sloturile care le poartă numele sunt disponibile şi în varianta de joc gratuit. Este o facilitate care se face remarcată la toate sloturile EGT şi care să o recunoaştem că îi face încă de la început populari.

Ai în acest fel posibilitatea să te familiarizezi cu arhitectura de joc, cu modul în care simbolurile formează liniile de plată dar şi cu funcţiile cu ajutorul cărora îţi poţi personaliza jocul. Şi este clar că atunci când vei fi acumulat suficientă experienţă de joc vei putea să practici şi jocul pe o miză reală.

Şi dacă îţi vei dori acest lucru trebuie să selectezi cu atenţie platforma care le oferă şi să îi devii cât mai repede client. Din fericire toate platformele online din ţară care oferă jocuri de noroc sunt licenţiate ONJN, aşa că singura ta treabă va fi să te opreşti la una dintre ele.

Şi în momentul în care vei deţine un cont valid de jucător, vei putea în sfârşit să joci orice slot EGT doreşti pe o miză reală. Iniţierea jocului este una simplă, apeşi doar butonul de start şi laşi pictogramele să se aşeze pe ecranul video.

Dar înainte de a face aceasta va trebuie să faci cel mai important lucru, să îţi setezi miza cu care vei iniţia aceste rotiri de slot. Şi cum ai la dispoziţie şi o funcţie de denominare în 6 trepte, numai bugetul tău de joc va dicta mărimea acesteia.

În orice caz, ai dreptul să îţi rişti câştigurile obţinute apelând la funcţia de Gamble pe care o poţi utiliza de 5 ori consecutiv. Însă ceea ce poţi obţine la jocurile EGT este acel jackpot impresionant de care aminteam la începutul articolului, care te poate îmbogăţi la propriu peste noapte.

Concluzie

Nu putem decât constata faptul că păcănelele EGT sunt cele mai populare sloturi din oferta oricărui cazino online din ţară. Deşi jocurile EGT abordează toate temele la care te-ai putea gândi, cele mai accesate jocuri rămân în continuare cele care aduc pe ecran şeptarii şi o întreagă livadă de fructe. Ai de unde alege, aşa că nu îţi dorim decât un joc responsabil şi noroc cât cuprinde. Succes!Site creat de