De Vazut, Important

Se deschide primul magazin Maxi Pet din Cluj-Napoca! Animalele de companie din Cluj-Napoca vor avea, şi ele, propriul hipermarket

Maxi Pet cluj

În 16 iunie, Maxi Pet, lider național în comerțul cu hrană și accesorii pentru animale de companie, va deschide primul magazin din Cluj Napoca în parcarea VIVO! Cluj – Napoca, Strada Avram Iancu 492 – 500.

500 m2 plini cu bunătăți și surprize pentru animăluțele de companie, o echipă formată din iubitori de animale gata să ajute cu sfaturi, idei și informații utile și peste 15000 produse la îndemâna părinților de animăluțe de companie. Aceasta este radiografia Maxi Pet Cluj – Napoca.

Maxi Pet Cluj – Napoca te așteaptă cu tot soiul de surprize!

Animăluțele de companie sunt membri de familie „cu acte în regulă”. Ne oferă dragoste necondiționată, angajament și loialitate, motiv pentru care, merită tot ceea ce este mai bun – atât în ceea ce privește atenția, cât și grija pe care le-o purtăm.

Înțelegând aceasta, ne diferențiem prin aceea că tratăm animăluțele de companie ca fiind parte din familie, invitându-le, cu drag, în magazin. Ne face plăcere să le vedem cum își însoțesc părinții adoptivi la cumpărături, cum își adulmecă hrana preferată sau își aleg jucăriile și, desigur, să le și cunoaștem.

Maxi Pet are tot ce îți poți dori! În plus, animăluțele sunt bine-venite în magazinele noastre.

Cu peste 20 de ani de experiență în regiune, căutăm să ne asigurăm că vei găsi hrana sau accesoriul perfect pentru animăluțul tău. Oferim de la mărci economice, la premium și super premium; avem game proprii, de cea mai bună calitate, sănătoase și extrem de convenabile financiar. Prețuim diversitatea și acordăm atenție tuturor animăluțelor de companie, pufoase sau nu.

Maxi Pet – hrană și accesorii pe gustul lui, prețuri pe gustul tău! 

În perioada 16 – 18 iunie, la deschiderea noului magazin Maxi Pet Cluj-Napoca, te vei bucura de numeroase cadouri și surprize. Cu fiecare magazin, optimizăm formatul acestora astfel încât să oferim o experiență de cumpărături îmbunătățită – semnalizăm vizibil zonele cu mărci proprii, promoțiile sau categoriile principale de produse.

Întrucât animăluțele sunt bine-venite în magazinele Maxi Pet, te așteptăm împreună cu al tău să-și aleagă singur recompensele sau jucăriile preferate. Așadar, ne găsești în parcarea VIVO! Cluj-Napoca, la adresa Avram Iancu 492 – 500.

Maxi Pet – hipermarket și punct farmaceutic veterinar pentru animăluțele de companie  

Maxi Pet Cluj Napoca este mai mult decât un magazin – este o experiență concentrată în jurul relației animăluț – omul său. Așadar, în plus față de a fi un hipermarket specializat, în interiorul Maxi Pet Cluj-Napoca, găsești și punct farmaceutic veterinar pentru animalele de companie.

Consultanții Maxi Pet Cluj – Napoca vor fi pregătiți, oricând, cu cele mai bune 
sfaturi de îngrijire pentru animăluțului tău!
Se deschide primul magazin Maxi Pet din Cluj-Napoca! Animalele de companie din Cluj-Napoca vor avea, şi ele, propriul hipermarket 6

Anamaria Ilieș, Manager Magazin Maxi Pet Cluj – Napoca ne-a explicat că „la Maxi Pet Cluj Napoca, ca și în celelalte magazine, de altfel, ne vom concentra pe a le oferi (n.r. animalelor de companie) cea mai bună experiență – una care să le asigure o viață cât mai lungă și fericită. Părinții de animăluțe se pot baza pe noi pentru a răspunde întrebărilor despre sănătatea, nutriția și igiena animăluțelor. Ne mândrim, deci, cu faptul că, în magazin, vor găsi un punct farmaceutic veterinar și personal dedicat, pregătiți, oricând, cu cele mai bune sfaturi de îngrijire”.

În plus, pentru momentele în care poate nu te afli în magazin, orice întrebare ai avea, o poți adresa și pe website, www.maxi-pet.ro, la secțiunea Întreabă Veterinarul.

Maxi Pet App – Aplicația mobilă dedicată animăluțelor de companie, dar cu care economisești tu!  

Maxi Pet App este propria aplicație mobilă centrată în jurul animăluțelor de companie, dar gândită special pentru bugetul tău. Lansată anul trecut și însoțită de programul de loialitate Maxi Pet Club este ușor de descărcat și utilizat.

card

Este la îndemâna oricui are un telefon mobil cu sistem de operare Android sau iOS, iar, cu ajutorul ei, beneficiezi de oferte speciale și cupoane de reduceri pentru animăluțul tău. Mai mult, prin scanarea cardului digital din aplicație la fiecare cumpărătură efectuată în magazinele fizice Maxi Pet, vei acumula puncta și bonusuri care-ți vor aduce alte și alte reduceri.

La deschiderea Maxi Pet Cluj – Napoca, din 16 iunie, colegii din magazin vor fi disponibili pentru a te ajuta să desccarci și să utilizezi aplicația.

Maxi Pet – mai aproape de tine, implicați în comunitate  

Comunitățile locale sunt organisme vii, aflate într-un continuu proces de schimbare. Pentru că nici Maxi Pet nu există ca entitate independentă, ne dedicăm comunităților din care facem parte, ne adaptăm constant și ne reinventăm astfel încât să răspundem nevoilor tuturor iubitorilor de animale. 

Susținem, în orice moment, animăluțele fără stăpân, implicându-ne în campanii de adopție, donând hrană și accesorii sau promovând instruirea părinților de animăluțe atât în interiorul magazinelor, cât și în afara lor, pe rețelele sociale. Astfel, așteptăm cu nerăbdare să devenim membri ai comunității locale și să ne construim reputația de excelență în rândul părinților de animale de companie din Cluj – Napoca și împrejurimi” declară Miruna Diaconescu, Marketing Manager Maxi Pet România.  

În concluzie, Maxi Pet se angajează să ofere atât produse și servicii de calitate superioară, cât și o experiență digitală ușor de accesat, care se potrivește nevoilor tale. Vei descoperi un nou univers dedicat, în întregime, ție și animăluțului tău, care vine acum cu mai multe recompense.

Pentru mai multe noutăți și surprize, ne poți urmări pe Facebook, Instagram, Tik Tok și YouTube.

Maxi Pet Cluj – Napoca

Strada Avram Iancu 492 – 500, în parcarea VIVO! Cluj-Napoca

Program: Luni – Duminică: 10.00 – 22.00

Nr. Telefon: 0724.069.377Lasă un răspuns

Site creat de