Uncategorized

Seara de film CineMedia la Cluj – proiecție de scurtmetraje studențești

Seara de film CineMedia

Cinema Mărăști găzduiește pe 5 februarie, de la ora 1900, Seara de film CineMedia. Departamentul de Cinematografie, Fotografie și Media al Facultății de Teatru și Televiziune, UBB Cluj-Napoca, pregătește o proiecție de scurtmetraje studențești, în cadrul Platformei Culturale TiMAF. Vor fi prezenți la proiecție și vor răspunde întrebărilor publicului pe marginea producției, atât Lect. Dr. Ligia Smarandache, cât și studenții care au realizat scurtmetrajele.

Seara de film CineMedia aduce pe ecran 4 scurtmetraje produse de studenții din cadrul departamentului de Cinematografie, Fotografie și Media.

Filmele prezentate în cadrul proiecției vor fi:

„Terorism”, scurtmetraj de 30 de minute, realizat după un text extras din scenariul de teatru, scris de frații Oleg și Vladimir Prezniakov. Personajele sunt interpretate de studenții din anul trei ai Departamentului de Teatru, clasă condusă de lect dr. Filip Odangiu și Sinko Ferenc.

„Terorism, Making-of” , film de 7 minute, produs de Departamentul Cinematografie și Media în cadrul cursului Teleplay susținut de lect.dr. Smarandache Ligia.

„Oraş nevazut” este un film poetic de 7 minute și este semnat de Mirela Tîrlea.

 

            „The Hint”,  este un film narativ  care se întinde pe durata a 7 minute.

_______________________________________________________________________

Platforma Culturală TiMAF este un proiect demarat de Asociația Student Plus ca subcomponentă a  Festivalului Internațional de Muzică și Artă Transilvania. Proiectul a primit finanțare nerambursabilă din Granturile SEE în cadrul programului PA17/RO13 „Promovarea diversității în cultură și artă în cadrul Patrimoniului Cultural European”.. Proiectul este finanțat printr-un GRANT oferit de Norvegia, Islanda, Lichetenstein și Guvernul României. În ceea ce privește accesul la evenimente: toate acțiunile și evenimentele demarate vor fi cu intrare liberă pentru public.Lasă un răspuns

Site creat de