De Vazut

Secret Santa pentru gașca de prieteni: Cadoul perfect pentru cei care sunt mereu alături de tine

Secret Santa pentru gașca de prieteni: Cadoul perfect pentru cei care sunt mereu alături de tine

Sărbătorile de iarnă se apropie cu pași repezi și este momentul să începi să te gândești serios la cadourile pe care le vei oferi celor mai importante persoane din viața ta. Capitolul “prieteni” este mereu sensibil din acest punct de vedere pentru că lor, celor care sunt mereu alături de tine, la bine și la greu, vrei să le oferi ceva special, ceva unic, pe măsura frumoasei legături dintre voi. Vă cunoașteți de mulți, mulți ani și poate ai impresia că nimic nu are cum să mai impresioneze, dar nu este așa. Nu îți dorești să vezi o expresie de dezamăgire pe chipul lor când vor deschide cadoul și nici nu vrei să creadă că nu te-ai preocupat să le găsești un dar minunat. Și atunci? Dacă vei încerca să faci tot posibilul pentru a găsi cadoul ideal, vei și reuși!

Iată cum:

  • Prietenia adevărată, durabilă, sinceră, este un lucru rar, neprețuit și care trebuie menținut prin lucruri care depășesc barierele lumii materiale, prin gesturi sincere, făcute din toată inima. Unul dintre cele mai frumoase daruri pe care le poți oferi prietenilor de o viață este ceva în care pui personal un strop de suflet. Ceva ce a ieșit din mâinile tale le vei umple prietenilor inimile cu multă, multă bucurie. Un obiect confecționat de tine, un text original dedicat lor, chiar și ceva gătit de tine (dacă ai talent în acest sens) sau orice care să fie creat de tine pentru că le va da o satisfacție nebănuită celor care primesc surpriza.
  • Cadourile pentru prieteni nu sunt o obligație, ci o bucurie. Nimic nu se compară cu sentimentul pe care îl ai când vezi cum radiază chipul celor care deschid cadoul primit de la tine. Indiferent care este persoana căreie trebuie să îi dai anul acesta un dar de Secret Santa, trebuie să te gândești la o poveste a cadoului. Succesul găsirii cadourilor speciale pentru Crăciun stă în originalitatea și frumusețea poveștilor care îmbracă darurile. Așadar, încearcă să găsești unul cu o poveste aparte. Cum sunt obiectele făcute manual din târgurile meșteșugărești de sezon care au mereu în spatelele lor povața făuritorului lor.
  • Încearcă să te pui în postura persoanei care va primi cadoul. Are tot ce îi trebuie, își poate lua orice vrea, dar totuși ce-și poate dori de Crăciun? Ce își dorește orice om de Crăciun? Perioada sărbătorilor de iarnă este una plină de melancolie care ne retrimite în îndepărtata și minunata copilărie. Poți, așadar, să optezi pentru varianta cadoului nostalgic, cum este, de exemplu un borcan cu amintiri – un borcan în care pui o poza din copilărie a persoanei care va primi darul și câteva dulciuri, jucării sau ornamente de iarnă de pe vremea copilăriei sale.

Sărbătorile de iarnă sunt un prilej de bucurie, liniște, căldură sufletească și cugetare pentru oricine. Iar obiceiul schimburilor de daruri poate deveni memorabil (în sensul bun al cuvântului) dacă te pregătești din timp, pui mult suflet în deciziile pe care le iei și acorzi importanță lucrurilor mărunte din viața oamenilor care te înconjoară, detalii care fac diferența.


sursa foto: pixabay.comLasă un răspuns

Site creat de