Studentie

SEMA a dat startul înscrierilor celui mai mare Treasure Hunt din Cluj-Napoca

SEMA a dat startul înscrierilor celui mai mare Treasure Hunt din Cluj-Napoca

SEMA a dat startul înscrierilor celui mai mare Treasure Hunt din Cluj Napoca! Formează o echipă de 3 persoane și porniți într-o cursă inedită pentru a câștiga o mulțime de premii descoperind “comorile centenare” ale Clujului.

La împlinirea celor 100 de ani de la Unire, Asociația „Organizaţia Studenților Economiști în Mediu și Agrobusiness” – SEMA desfășoară cea de a III-a ediție a proiectului “Treasure Hunt” prin care își dorește să stimuleze dorința de mișcare a clujenilor și să le antreneze cunoștințele privind obiectivele turistice importante din Cluj-Napoca, acesta bazându-se pe spiritul competitiv, abilitățile de comunicare și lucru în echipă.

Proiectul se va desfășura pe parcursul unei singure zile, în data de 26 mai, începând cu ora 9:00 și va consta în parcurgerea unui traseu stabilit de către organizatori care va avea mai multe checkpoint-uri (puncte de control), echipele fiind nevoite să treacă de anumite probe pentru a descoperi care este punctul următor spre care trebuie să se îndrepte.

Demonstrează-ne că echipa ta este cea mai bună și accesează link-ul următor: https://goo.gl/forms/0SLnA0FPV6fsH3kN2 pentru a te înscrie la o nouă ediție Treasure Hunt by SEMA … “Treasure Hunt – 100 de ani alături de Cluj”!

Taxa de participare (30 lei/echipă) se poate achita la standul SEMA, aflat la parterul FSEGA. Ne găsiți de luni până vineri, în intervalul orar 9:30-16:00.

Pentru alte informații ne puteți contacta la numărul de telefon: 0745113407

Proiect realizat cu sprijinul Primăriei și Consiliului Local Cluj-Napoca.Lasă un răspuns

Site creat de