Uncategorized

Seplecan şi-a pierdut spriijnul politic! Marius Mânzat este susţinut de PNL Cluj pentru şefia CJ Cluj

Mihai Seplecan marius manzat

Consilierul judeţean Marius Mânzat este susţinut de PNL Cluj pentru funcţia de preşedinte a Consiliului Judeţean Cluj, funcţie ocupată în acest moment de liberalul Mihai Seplecan.

Biroul Permanent Judeţean PNL s-a întrunit aseară pentru a vota pentru sau importiva retragerii sprijinului politic faţă de Mihai Seplecan. La întrunire au participat 66 de membrii cu drept de vot. 59 de membrii PNL Cluj au votat pentru retragerea sprijinului politic, 6 au votat împotriva şi a existat o abţinere. Motivele privind retragerea sprijinului politic al preşedintelui Mihai Seplecan au fost prezentate de senatorul Marius Nicoară, europarlamentarul Daniel Buda, deputatul Adrian Oros, senatorul Alin Tise, precum şi ceilalţi liberali.

Liberalii au decis, mai apoi, să îi acorde sprijin politic lui Marius Mânzat pentru şefia Consiliului Judeţean Cluj.

Din punct de vedere politic, domnul Mihai Seplecan nu a primit o sancţiune care să fie prevăzută în statutul PNL Cluj. Lui i s-a retras, pur şi simplu, spijinul politic din această funcţie. Asta înseamnă că în cel mai scurt timp, domnul Mihai Seplecan ar trebui să îşi dea demisia din funcţia de preşedinte a CJ Cluj, urmând ca PNL să sprijine pentru această funcţie pe altcineva. În acest caz este vorba de mine. În cazul în care Mihai Seplecan nu îşi dă demisia poate fi exclus din partid. Asta nu înseamnă, însă, că dacă va fi exclus din partid va pierde şi calitatea de preşedinte al CJ Cluj. Acesta rămâne în funcţie până când poate fi revocat de către consilierii judeţeni cu un număr de două treimi din consilierii judeţeni aflaţi în funcţie.

În cadrul BPJ s-a votat şi susţinerea mea pentru funcţia de preşedinte a CJ Cluj. Din 66 de persoane cu drept de vot, am primit 56 de voturi <<pentru>>. Asta este situaţia în acest moment. Stă la mâna domnului Seplecan să decidă. Ori rămâne în interiorul partidului ca membru, ori se situează în afara lui” a declarat consilierul Mihai Mânzat.Lasă un răspuns

Site creat de