Din Zona

Serviciul UBER este disponibil, începând de astăzi, şi în Braşov

Marius Vintila rider 0 Uber Brasov 1 1 1
  • Uber ajunge azi la Brașov, unul din cel mai importante centre turistice și culturale, gazdă a Primei Școli Românești
  • Brașovenii și turiștii care vizitează orașul vor să folosească Uber – aplicația a fost deschisă de peste 500 de ori, doar în ultimele șase luni
  • Producătorul de radio și activistul de mediu Marius Vintilă este primul care a folosit serviciul in Brașov, orașul său natal
  • Prima cursă pentru utilizatorii noi este gratuită, folosind codul

Uber, aplicația de ridesharing care pune în legătură pasageri cu șoferi parteneri care vor să împartă o cursă, este disponibilă în Brașov începând de azi, de la ora 13:00. Toți cei care nu au încercat serviciul până acum vor avea prima cursă gratuită, în limita a 30 de lei, dacă își fac un cont Uber pe Uber.com/App și introduc în aplicație codul Brasov.

Primul brașovean care a încercat serviciul este Marius Vintilă – producator de radio și activist de mediu. „Am mai spus-o, Brașovul este cea mai frumoasă parcare a țării. Având în vedere că încă o varianta de transport ar putea decongestiona traficul și parcările, măcar cu puțin, Uber este un serviciu binevenit. Fără să mai punem la socoteală că turiștii din occident sunt familiari cu Uber și, așa, s-ar putea simți mai ca «acasă». Am folosit Uber în București și am fost mulțumit sau foarte mulțumit de acest serviciu aproape de fiecare dată.”

Brașov este un oraș în plină dezvoltare și are nevoie de alternative inteligente. Vom veni întotdeauna acolo unde oamenii vor să folosească Uber. Acum suntem aici și suntem pregătiți să oferim încă opțiune de mobilitate sigură și de încredere pentru utilizatori și o oportunitate economică flexibilă pentru șoferii care ne devin parteneri. Același interes mare îl vedem și la Timișoara, unde sperăm să lansăm în curând” a spus Nicoleta Schroeder, General Manager Uber România.

Tarifele Uber sunt transparente, iar plata se face electronic, prin aplicație, fără numerar și fără bacșis. După fiecare cursă, utilizatorii au acces online la factura fiscală.

 

Tarifele în Brașov:

Tarif de bază Pe minut Pe kilometru Tarif minim Tarif de anulare

(daca pasagerul anuleaza cursa dupa 5 minute)

1,5 lei 0, 2 1,5 lei 7 lei 6 lei

 

 

Astfel, o cursă de la gară până la Piața Sfatului va fi de aproximativ 8 de lei, în condiții de trafic normal.

Datorită tehnologiei, Uber oferă una din cele mai sigure călătorii prin oraș. Cursele cu Uber nu sunt anonime, întrucât atât pasagerii cât și șoferii parteneri sunt înregistrați pe platformă. În plus, pasagerii știu mereu unde se află pe hartă și dacă sunt pe ruta corectă sau nu. Uber are de asemenea o echipa care răspunde 24/7 în cazul unor incidente.

Toți șoferii parteneri colaborează cu Uber  prin intermediul unor entități fiscale

(companii înregistrate sau PFA) și trec printr-o verificare menită să asigure siguranța serviciului.  Șoferii care își doresc să devină micro-antreprenori și să câștige venituri suplimentare conducând propria mașină sunt invitați să se înregistreze și să devină parteneri pe Uber.com

Tot ce trebuie să știi pentru a merge cu Uber în Brașov chiar din prima zi

  • Descarcă din timp aplicația Uber de pe iOS App Store sau Google Play Store
  • Cu Uber, nu ai nevoie de numerar. Fă-ți cont și înregistrează un card bancar – totul în deplină siguranță.
  • Deschide aplicația, alege locul de pornire și vezi pe hartă cum Uber-ul tău vine spre tine, în timp real.
  • La destinație, nu mai e nevoie de altceva. Plata se face electronic prin aplicație și nu trebuie să lași bacșiș.
  • Imediat după, vei primi pe email un sumar al cursei – suma, distanța, traseul, cine te-a dus la destinație. De asemenea, facturile fiscale pot fi accesate intrând în contul tău pe uber.com/mytrips (click pe cursă, click pe ‘vezi detalii și apoi ‘descarcă factură’).

Misiunea Uber este să facă transportul în mediul urban la fel de accesibil ca apa curentă – peste tot, pentru toata lumea. Compania Uber a fost fondată în 2009 în Statele Unite ale Americii, cu scopul a rezolva o problema simplă – cum poți comanda o cursă la atingerea unui buton. Șase ani și peste un miliard de curse mai tarziu, Uber își propune să rezolve o provocare și mai mare: reducerea poluării și a aglomerației urbane, aducând mai mulți oameni în mai puține mașini. Din februarie 2015, Uber este şi în România, în Bucureşti și, din 2016 și la Cluj și Brașov.Lasă un răspuns

Site creat de