Din Zona

Sfaturi pentru un flirt reusit de la modelele de videochat

Flirtul este un proces inevitabil intre barbati si femei, el fiind prezent in toate culturile din intreaga lume, nu numai in societatea occidentala. Acesta este considerat o modalitate distractiva si acceptata social de a interactiona cu o persoana pe care o placi si cu care esti dispus sa te angajezi intr-o relatie romantica. Modelele de videochat sunt experte in flirt online, aceasta tehnica de socializare facand parte din fisa postului lor, asa ca, daca vrei sa cuceresti un barbat, asculta sfaturile acestora.

Flirtul reusit este ridicat la rang de arta de modelele de videochat. Acestea detin numeroase abilitati de comunicare verbala si nonverbala, dar dau dovada si de inteligenta si creativitate pentru a atrage si a fideliza cat mai multi membri platitori. Beneficiile flirtului sunt numeroase. Datorita acestuia, creierul persoanelor implicate elibereaza serotonina, dopamina si adrenalina, acestia fiind neurotransmitatori cu rol esential in instalarea starii de fericire. Flirtul practicat de modelele de videochat ii ajuta pe membrii lor sa reduca nivelul de stres. Mai mult, ei se simt mai increzatori in fortele proprii deoarece multi nu au parte in viata reala de atentia, empatia si intelegerea unor femei atragatoare, asa cum sunt modelele de videochat.

Cum poti identifica un flirt?

Modelele de videochat sunt experte in arta seductiei asa ca, spre deosebire de alte femei, ele inteleg foarte repede cand barbatii sunt interesate de ele. Acestea sunt atente atat la ceea ce comunica verbal interlocutorii, cat si la limbajul corpului si la tonalitatea folosita de acestia. Modelele de videochat nu numai ca identifica rapid intentiile barbatilor prin intermediul flirtului, dar stiu si modul cel mai potrivit in care sa le raspunda. De multe ori, membrii siteurilor de videochat doresc sa se implice intr-o relatie bazata pe prietenie autentica, nu neaparat intr-o relatie cu tenta sexuala, asa ca decodificarea intentiilor lor este foarte importanta pentru a le replica in mod adecvat.

Cum poti initia un flirt?

In general, oamenii flirteaza cu scopul de a incepe o relatie romantica, insa o fac si pur si simplu pentru a se distra sau pentru a obtine un serviciu sau o favoare de la celalalt. Modelele de videochat se folosesc de aceasta tehnica in fiecare zi de aceea este bine sa tii cont de sfaturile lor pentru un flirt reusit:

  1. Daca iti place un barbat, poti initia flirtul prin utilizarea subtila a limbajului corpului, insa nu face tu primul pas de a-l invita la o intalnire, chiar daca iti doresti asta foarte mult. Cel mai bine este sa-l lasi pe barbat sa faca acest lucru deoarece trecerea la actiune este specific masculina si ii stimuleaza orgoliul. In plus, nu risti sa te trezesti cu un refuz, in cazul in care el nu este interesat de tine sau are alte obligatii.
  2. Modelele de videochat stiu ca limbajul corpului este esential in arta seductiei de aceea ele recomanda contactul vizual prelungit cu interlocutorul care te intereseaza pentru ca el sa inteleaga intentia ta. Insa foloseste acest procedeu cu masura (nu mai mult de 3-4 secunde) pentru a nu-l intimida si a nu obtine efectul contrar. De asemenea, zambetul este un ingredient de succes al oricarui flirt.
  3. Daca si el va insista cu privirea in directia ta sau iti va zambi, inseamna ca este interesat de tine la fel de mult. Un alt sfat util al modelelor de videochat este de a-ti muta privirea de la el la altceva de mai multe ori. In acest fel ai contact vizual cu acesta destul de mult incat sa iti declari interesul si suficient pentru a nu parea obsedata de el.
  4. Modelele de videochat isi declara interesul fata de membrii siteurilor pe care lucreaza si prin atingeri delicate ale propriului corp: isi trec mana prin par, isi maseaza usor un umar sau gatul, isi musca sau isi trec limba peste buze si multe alte gesturi subtile, care suscita interesul acestora. Si postura lor este importanta, chiar daca interactiunea este doar online. Ele isi indreapta mereu corpul si se inclina usor catre interlocutori pentru a le arata ca isi concentreaza toata atentia asupra lor. De asemenea, folosesc un ton jucaus al vocii.

Daca vrei sa afli mai multe despre arta seductiei si sa devii o maestra a flirtului pentru a putea avea orice barbat la picioare, te poti angaja ca model de videochat. In felul acesta, te dezvolti atat personal, cat si financiar, deoarece aceasta meserie iti ofera posibilitatea de a castiga pana la 25.000 de dolari pe luna. Daca vrei sa afli mai multe despre aceasta profesie suna la 0748.777.757 sau trimite un email la angajari@studio20.ro. Un reprezentant al celui mai bun studio de videochat din lume iti va oferi toate detaliile si te va putea programa la un interviu in cazul in care decizi sa faci pasul catre o cariera internationala de model de videochat.

 

 Lasă un răspuns

Site creat de