Din Zona

Sfaturi utile pentru camere sport pentru bicicleta

proiect de lege bicicleta bani

Exista mai multe lucruri de care trebuie sa tineti cont. Unul din ele este ca trebuie sa aveti un element fix in cadru cum ar fi ghidonul, roata din fata. Puteti sa montati camera astfel incat sa surprinda imaginile din spate. E bine sa va puteti bucura de o oarecare flexibilitate. Unele camere va permit sa le schimbati la 360 de grade pentru a modifica rapid unghiul.

Dupa ce faceti poze sau clipuri video cu o camera sport nimic nu e mai frumos de cat sa le distribuiti prietenilor si cunoscutilor de pe retelele de socializare. Veti primi astfel feedback-ul de care aveti nevoie. Partajarea secventelor video – indiferent de rezultate – se pot vizualiza cel mai bine in format HD. Dar o versiune HD ia mai mult timp daca doriti sa o trimiteti sau sa o incarcati online. Ceea ce vreau sa spun este ca exista camere sport pentru bicicleta care va permit sa partajati rapid clipurile pe care le efectuati. E nevoie doar de cateva comenzi si imortalizarea experientelor pe care le-ati trait in timp ce va plimbati cu bicicleta pe munte va putea fi accesata de toti prietenii dumneavoastra.

Editarea este un alt lucru util in cazul camerelor sport pentru bicicleta. Chiar daca aceste dispozitive sunt atat de mici, cele mai multe din ele va permit sa editati pozele. Recomandarea este sa faceti clipuri scurte si interesante. E mai bine sa faceti clipuri scurte de mai multe ori decat sa faceti clipuri foarte lungi, care pot parea plictisitoare de la un moment dat. Mai mult, clipurile scurte sunt uso de editat. Exista cateva aplicatii utile care va pot ajuta in operatiunea de editare iar cateva dintre ele sunt iMovie si FinalCut (acesta este un instrument mai profesionist pentru cei care doresc sa realizeze filmulete de calitate superioara in studio).

O lectie pe care multi ciclisti au invatat-o prea tarziu in ceea ce priveste camerele sport pentru bicicleta tine de cardurile SD. Este important sa va puteti baza pe un card de memorie bun care sa va permite o viteza rapida de inregistrare. In acest mod veti obtine cele mai bune clipuri video. In medie, un card de 32 GB va poate tine aproximativ 4 ore de inregistrare in format full HD.

Bucurati-va in continuare de tot ceea ce va poate oferi o camera sport pentru bicicleta si nu uitati sa va asigurati corespunzator cu cele mai bune solutii de montare si prindere. Pe www.coverstore.ro gasiti tot ceea ce aveti nevoie in materie de accesorii camere sport pentru bicicleta. Va dorim succes la filmari si asteptam cu nerabdare sa vedem niste clipuri interesante direct pe YouTube!Lasă un răspuns

Site creat de