Din Zona

Shop Einstal ofera sfaturi utile in procesul de alegere a boilerului

boiler 150 l cu o serpentina lambollitori 238

Este posibil ca un boiler sa fie una din cele mai importante achizitii pe care un proprietar de casa o poate face. De aceea, trebuie de retinut faptul ca boilerul sa fie ales cu atentie, sa aiba pretul potrivit si sa raspunda cerintelor clientului. Deoarece boilerul are o importanta foarte mare intr-o locuinta, compania Shop Einstal isi propune sa explice care sunt cele mai bune boilere si cum se aleg acestea.

Pe scurt, un boiler este un dispozitiv util in orice locuinta, scopul sau principal fiind acela de a oferi locuitorilor un flux constant de apa calda, indiferent de sezon. Astfel, intreaga gama de boilere Shop Einstal faciliteaza accesul usor la apa calda, fiind rezistente la socuri mecanice sau temperaturi scazute, factori ce contribuie la degradarea boilerelor obisnuite.

Ghidul consumatorului si la ce trebuie sa fie atentie clientii atunci cand achizitioneaza un boiler?

Utilitatea boilerelor o stie toata lumea: aceasta este cea mai simpla si comoda modalitate prin care consumatorii beneficiaza de propriul sistem de incalzire al apei. Cu toate acestea, datorita diversitatii gamei de boilere disponibile pe piata romaneasca, exista sanse foarte mari ca acestia sa nu distinga, cu exactitate, un produs de calitate de unul ce promite eficienta doar in scris.

Astfel, compania Shop Einstal isi propune sa explice tuturor clientilor care sunt criteriile de care trebuie sa tina cont atunci cand se doreste achizitionarea unui astfel de dispozitiv:

  1. Tipul de combustibil folosit. Foarte multi romani se folosesc de sistemul de incalzire cu gaz; insa, pentru cei care nu au acces la o retea de gaze, exista o serie de alternative avantajoase: electrice, termoelectrice, pe ulei sau prin ardere a lemnului. Cu toate acestea, cele mai populare raman boilerele electrice, deoarece acestea pot fi utilizate ca surse unice si eficiente de producere a apei menajere.
  2. In al doilea rand, consumatorul trebuie sa tina cont de capacitatea de incalzire a boilerului – exista boilere cu capacitate mica (de 30-50 litri) si capacitate mare (intre 80 si 200 litri). Cu alte cuvinte, boilerul trebuie ales tinandu-se cont de numarul membrilor familiei, iar un boiler cu o capacitate mai mica este mai potrivit pentru o familie cu 2 membri, de exemplu.
  3. Puterea si presiunea. La achizitionarea unui boiler, consumatorul trebuie sa tina cont de indicatorii de performanta ai acestuia: adica valoarea exprimata in watt. Asadar, cu cat valoarea acestui indicator este mai ridicata, cu atat boilerul va reusi sa incalzeaza mai repede apa.

Boilere la costuri ideale, doar la Shop Einstal

Este de la sine inteles utilitatea unui boiler intr-o locuinta, astfel ca, magazinul online Shop Einstal isi propune sa ofere clientilor o gama larga de boilere, printre care boilere cu doua serpentine, boilere cu o serpentina, boilere electrice, boilere tanc in tanc, boilere tanc in tanc cu doua serpentine, boilere tanc in tanc cu o serpentina si boilere termoelectrice, toate la preturi accesibile pentru consumatori.

In plus, echipa companiei Shop Einstal sta la dispozitia consumatorilor, oferind cele mai bune sfaturi, astfel incat clientii sa poate alege cel mai bun produs, care sa se plieze pe nevoile acestora.

Shop Einstal garanteaza calitatea produselor furnizate

Mai mult decat atat, experienta de peste 10 ani in vanzarea produselor specifice instalatiilor termice si sanitare, face ca magazinul online Shop Einstal sa raspunda si sa faca fata celor mai exigente cerinte ale clientilor.

Ca urmare a cererilor din ce in ce mai ridicate, ne-am dezvoltat gama de produse, astfel ca astazi furnizam clientilor produse ca apometre, armaturi, boilere, calorifere, centrale termic pe gaz, lemne sau curent, dispozitive electrice, echipamente sanitare, pompe si hidrofoare, sisteme de filatrae, tevi si fitinguri etc. In plus, personalul nostru calificat ofera cele mai bune sfaturi in alegerea produselor„, sustine echipa Shop Einstal.

De altfel, preturile si ofertele unice, dar si gama variata de produse pot fi gasite in mediul online la pagina web www.shop-einstal.ro si numai la Shop Einstal clientii sunt tratati cu profesionalism si seriozitate, iar produsele furnizate sunt de cea mai buna calitate.Lasă un răspuns

Site creat de