IT

Siguranța deplină a locuinței – îndeplinită doar prin intermediul camerelor de supraveghere

Siguranța deplină a locuinței - îndeplinită doar prin intermediul camerelor de supraveghere

Printre cele mai eficiente și practice măsuri de siguranță pe care le putem lua în favoarea noastră se numără camere de supraveghere. Faptul că cele disponibile pe piață sunt diverse, ne dau o și mai mare notă de siguranță. Această diversitate ne asigură că le putem folosi atât în interior, cât și în exterior – cu alte cuvinte, putem dispune că sunt pentru siguranță deplină.

Alegerea unui astfel de dispozitiv nu este tocmai ușoară, mai ales când pe piață există numeroase alternative. Se impune că alegerea să fie făcută în funcție de performanțele camerelor de supraveghere raportându-ne la nevoile noastre – distanța până la care camerele pot capta imagini, rezistența la factorii externi și nu numai.

Skut – alegerea românilor atunci când vine vorba de siguranța proprie!

Românii au înțeles că skut.ro este alternativa optimă atunci când vine vorba de sisteme de supraveghere video pentru siguranță deplină. Lucrul ce i-a atras în număr cât mai este întocmai gama de sisteme – extrem de diversificată + multitudinea accesoriilor disponibile.

Cei interesați vor regăsi pe skut.ro camere de supraveghere tip bullet, box camera, dome, cube, speed dome și nu numai. Totodată, și producătorii care furnizează pentru Skut sisteme de supraveghere video și accesorii sunt diverși – Philips, Amvi, Kingston, Bentech sunt doar câțiva dintre cei regăsiți pe site.

Produse populare din categoriile diverse

Camera de supraveghere Hikvision DS-2CE16D0T-IT5F poate filma în rezoluție Full HD. Rezoluția sa este de 2 MP și este perfectă atât pentru interior, cât și pentru mediul exterior. Lentila sa fixă de 3,6mm poate realiza o filmare în unghi de 82 grade cu 25FPS.

Aceasta dispune de protecție IP66 care confirmă că este rezistentă la acțiunea factorilor externi – vânt, ploaie, praf etc. Totodată, poate rezista la temperaturi cuprinse între -40 și +60⁰C. Vezi acest web-site pentru și mai multe detalii privind această cameră de supraveghere și nu numai.

Același brand, Hikvision, pune la dispoziție și camera de supraveghere DS-2CD2120F-I de tip Dome. Aceasta este potrivită pentru interior datorită senzorului de 2MP și formei sale. Poate realiza filmări în format Full HD. Unghiul său de filmare este mai mare față de precendentul model și anume 98.5 grade. Lentila sa fixă de 2.8mm și senzorul IR îi permite să realizeze filmări nocturne pe o rază de 30 de metri.

Totodată, ea dispune de aceeași protecție la apă și praf atestată de standardul IP66, dar și la vandalism datorită altui standard și anume IK10.  Greutatea sa este de 500g, iar stocarea poate fi realizată pe microSD cu o capacitate de până la 128GB.

Informații generale despre camerele de supraveghere video

Fiecare sistem de supraveghere video este format din două componente de bază – aceastea, funcționând simultan, oferă beneficiarului siguranță deplină, la orice oră din zi și din noapte. Aceste două componente sunt DVR-ul/ NVR-ul și camerele fizice. Bineînțeles, pentru că un sistem de supraveghere să funcționeze non-stop, are nevoie și de alte componente situate te plan secundar. În această categorie, a componentelor secundare, intră Hard Disk-ul – componentă fără de care filmările nu ar putea fi realizate pentru că nu ar avea unde să fie stocate. Acesta se montează în interiorul DVR-ului sau NVR-ului.

DVR-ul este componenta esențială care funcționează doar cu camerele de tip CVS, TVI, AHD sau HDCVI. Cealaltă componentă este doar pentru camerele IP. Astfel de camere, situate în ambele tabere – DVR si NVR, se regăsesc pe skut.ro, împreună de detaliile tehnice aferente.

Exemplu de cameră ce folosește noua tehnologie DHTVI

Pentru ca fiecare viitor beneficiar să înțeleagă ce componente are o cameră DHTVI, vom vorbi puțin despre camera de supraveghere Turbo HD Hikvision DS-2CE16D0T-IR. Acesta folosește nouă tehnologie imprementata și anume DHTVI, prim intermediul căreia și nu numai realizează filmări în infraroșu pe o rază de 20m. Totodată, lentila sa fixă, cu distanța focală de 2.8mm, împreună cu rezoluția de 2MP poate filma în format Full HD.

Să nu mai vorbim că rezistă la temperaturi cuprinse între – 40 și +60⁰C. Cei care își doresc să o achiziționeze trebuie să știe că dispun de o garanție de 2 ani, au montajul acesteia asigurat de către echipa Skut, iar asistența tehnică post vânzare nu lipsește din pachetul de beneficii.

Cei care își doresc să achiziționeze un sistem de supraveghere video pentru propria locuință sunt invitați să exploreze gama disponibilă la skut.ro. Aici dispun și de accesoriile necesare pentru că sistemul să funcționeze optim.

camere de supraveghereLasă un răspuns

Site creat de