Uncategorized

Siguranţa la meciurile Fed Cup România – Cehia, asigurată de Poliţia Cluj

Fed Cup

În acest sfârşit de săptămână, poliţiştii clujeni vor acţiona pentru desfăşurarea în bune condiţii a evenimentului sportiv Fed Cup România – Cehia, organizat la Cluj-Napoca.

La nivelul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Cluj s-au luat măsuri suplimentare pentru ca evenimentul sportiv organizat de către Federaţia Română de Tenis, la Cluj-Napoca, să se desfăşoare în bune condiţii, fără incidente.

Astfel, în perioada 6-7 februarie, vor fi angrenaţi în misiuni specifice poliţişti de ordine publică, de rutieră, precum şi de acţiuni speciale.

Poliţiştii de ordine publică vor acţiona în zona desfăşurării evenimentului FedCup pentru menţinerea ordinii şi liniştii publice şi prevenirea faptelor antisociale.

Pentru afluirea/defluirea participanţilor, supravegherea  şi dirijarea traficului, vor fi amplasate dispozitive suplimentare de poliţie rutieră pe arterele de circulaţie principale din zona de desfăşurare a evenimentului sportiv.

Echipe de intervenţie formate din poliţişti de acţiuni speciale vor fi pregătite să intervină prompt în caz de nevoie.

Poliţiştii recomandă participanţilor la trafic să respecte regulile de circulaţie, semnalele şi indicaţiile agenţilor de poliţie rutieră, iar conducătorilor auto să parcheze doar în locuri special amenjate!Lasă un răspuns

Site creat de