Din Oras

Simfonia Filmelor – un spectacol unic care a impresionat și emoționat publicul

MG 1670 TIMAF foto Calin Ilea e1445247610378

Spectacolul „Simfonia Filmelor-All Time Favourites” a avut loc duminică, la Auditorium Maximum. Un eveniment special, aflat la cea de a treia ediție, care a emoționat încă o dată publicul și care a adunat ropote de aplauze la final.

Spre deosebire de edițiile precedente, la evenimentul de anul acesta spectatorii s-au putut bucura și de vocile soliștilor invitați la eveniment. Concertul a fost susținut de „Agile Classical Orchestra” împreună cu dirijorul Kovács Dalma și tinerele talente locale: Delia Ivan, Trupa 3 O’Clock și Adonis Tanța. Cei prezenți la spectacol s-au putut bucura de un program muzical care a reunit piese cunoscute din filme celebre, precum: Moulin Rouge; Avatar; The Great Gatsby; Frozen; Love Story; Lion King 1&2; Dirty Dancing; Sister Act; A Walk to Remember; Grease; Good Morning, Vietnam; Hair, Mulan și 50 Shades of Grey.

Superb spectacolul și minunate interpretările! Bravo, bravo, bravo! Felicitări întregii echipe care a organizat acest eveniment”, „A fost un spectacol superb! Și tocmai faptul cĂ au fost și soliștii l-au făcut deosebit! Mie mi-a plăcut și mi-a făcut seara mult mai frumoasă! Nota 10 pentru piesele alese!” , „Foarte frumos spectacol. Avem tineri artiști extrem de talentați” sunt doar câteva dintre declarațiile celor prezenți la spectacol.

Festivalul Internațional de Muzică și Artă Transilvania – TiMAF este unul dintre proiectele majore ale programului de interes național Cluj-Napoca 2015 Capitala Europeană a Tineretului, fiind un promotor al evenimentelor culturale. Născut din dorinţa de a aduce manifestări artistice în mijlocul oamenilor şi de a-i activa ca şi consumatori de cultură, TiMAF promovează o multitudine de exprimări artistice.Lasă un răspuns

Site creat de