Uncategorized

Simona Halep a pierdut primul meci din cadrul Fed Cup de la Cluj-Napoca

Simona Halep

Simona Halep a pierdut primul meci din cadrul Fed Cup de la Cluj-Napoca. Karolina Pliskova a invins-o pe Simona Halep cu scorul de 2-1. Romanca a castigat primul set, 7-6, insa le-a pierdut pe urmatoarele doua: 4-6 si 2-6.

De la 15:50, Monica Niculescu o va intalni pe Petra Kvitova, tot la Cluj-Napoca in Sala Polivalenta.

Programul meciurilor:

ZIUA 1 – sambata, ora 13:00

Simona Halep – Karolina Pliskova: 1-2

Monica Niculescu – Petra Kvitova

ZIUA 2 – duminica ora 13:00

Simona Halep – Petra Kvitova

Monica Niculescu – Karolina Pliskova

Andreea Mitu / Raluca Olaru – Denisa Alertova / Barbara Strycova (meciul se va juca doar daca scorul la general va fi egal)

Sala Polivalenta din Cluj-Napoca a fost SOLD-OUT la primul meci din cadrul Fed Cup. De altfel, biletele pentru cele doua zile de tenis de la Cluj s-au vandut in doar cateva zile, clujenii aratandu-se dornici sa le vada jucand pe Simona Halep (locul 3 WTA) , Monica Niculescu (locul 37 WTA), precum si pe Petra Kvitova (locul 9 WTA) si Karolina Pliskova (locul 13 WTA).

În sistemul actual de joc, echipa de Fed Cup a României participă pentru prima dată în Grupa Mondială principală, iar adversara sa din primul tur este campioana ultimilor ediții, Cehia.

Competitia se desfasoara după sistemul cel mai bun din cinci meciuri. Primele două meciuri de simplu se vor disputa sâmbătă (6 februarie), iar duminică (7 februarie) celelalte două meciuri de simplu şi meciul de dublu (în funcție de rezultat).Lasă un răspuns

Site creat de