Uncategorized

Simona Halep şi alte trei jucătoare din TOP 10 WTA vor veni la Cluj-Napoca

Meciul Simonei Halep, din finala Roland Garros, va fi transmis în Piaţa Unirii din Cluj-Napoca

Naționala feminină de tenis a României va întâlni echipa Cehiei, deținătoarea titlului, în primul tur al Grupei Mondiale a Fed Cup, ediția 2016. Primarul Emil Boc a anunţat că meciurile se vor desfăşura în Sala Polivalentă din Cluj-Napoca. Astfel, Simona Halep (numărul 3 WTA), Petra Kvitova (numărul 4 WTA), Lucia Safarova (numărul 6 WTA) şi Karolina Pliskova (numărul 7 WTA) vor fi cele mai importante jucătoare care vor veni la Cluj-Napoca în februarie 2016. Meciurile din primul tur vor avea loc pe 6-7 februarie 2016, semifinalele și meciurile de baraj pe 16-17 aprilie, iar finala de anul viitor este programată pe 12-13 noiembrie.

Clujenii au şansa să vadă patru jucătoare de top mondial, din primele şapte din lume; mă refer la Simona Halep, dar şi la Kvitova, Safarova şi Pliskova. O jucătoare din România şi trei din Cehia, care vor juca la Cluj după toate probabilităţile. Am discutat cu preşedintele FRT, cu care am pus bazele unui parteneriat în vederea organizării meciului de tenis din februarie. În lunile septembrie, octombrie se va definitiva acest parteneriat. Iată importanţa acestei Săli Polivalente, pentru că marile competiţii vin la Cluj. Am avut Trofeul Carpaţi, decisivul naţionalei de handbal feminin cu Serbia, vine şi Campionatul European de Gimnastică în 2017”, a spus primarul Emil Boc, la Realitatea FM.

România va fi reprezentată la FED Cup de Simona Halep (locul 3 WTA), Irina Camelia Begu (locul 30 WTA), Monica Niculescu (locul 36 WTA) si Cristina Mitu (locul 74 WTA).Lasă un răspuns

Site creat de