Uncategorized, Din Oras

Sistemul de bike-sharing de la Cluj-Napoca se repune in functiune

bike-sharing

Incepand de vineri se repune în funcțiune sistemul de bike-sharing, prin readucerea bicicletelor în stațiile self-service și punerea lor la dispoziția utilizatorilor.  

Bicicletele vor putea fi utilizate gratuit pe bază de carduri personale emise pentru fiecare utilizator în parte, în conformitate cu prevederile regulamentului și contractului pe care aceștia îl încheie cu municipalitatea.

Clujenii care doresc să intre în posesia acestor carduri, se vor prezenta la Centrul de Informare pentru Cetăţeni, de pe strada Moților nr 7, sau la primăriile de cartier, iar eliberarea acestora se face pe baza cărţii de identitate și în urma semnării unui contract care conține condițiile de utilizare.

Regulamentul de utilizare a serviciului de închiriere a bicicletei în regim self-service a fost stabilit prin Hotărârea de Consiliu Local nr. 379/2015.

Menționăm că de la punerea în funcțiune a acestui serviciu gratuit de mobilitate urbană, realizat din finanțare nerambursabilă europeană, au fost emise 1235 de carduri de utilizator.Lasă un răspuns

Site creat de