Din Zona

Sloturile de la iSoftBet cu cea mai ridicată rată de câștig

Sloturile de la iSoftBet cu cea mai ridicată rată de câștig

Unul dintre principalele puncte de atracție ale sloturilor online este Payout-ul ridicat. Asta înseamnă că, pe lângă distracție, jocurile oferă și recompense mai mari decât cele din mediul offline.

Un slot popular cu o rată de câștig de 97 – 98% are un fond de premiere generos, datorită marjei mici de profit pe care o reține operatorul și datorită faptului că este alimentat simultan cu mizele plasate de mii de jucători.

În consecință, este bine să urmărești care sunt sloturile de acest gen și să îți încerci norocul la ele. Procentul din sumele pariate care se întoarce sub formă de câștiguri este fix, fiind setat de producătorul jocului. Unul dintre providerii cunoscuți pentru Payout-urile bune implementate este iSoftBet. Multe dintre titluri au o rată de câștig peste medie, care completează efectele grafice și sonore foarte apreciate.

Shaolin Spin, Whisps, Platoon, Paranormal Activity și Musketeer Slot sunt cinci dintre sloturile recomandate. Iată prin ce se remarcă ele:

Shaolin Spin (Payout 97,15%) este inspirat din artele marțiale, acțiunea petrecându-se în îndepărtata Asie, unde un maestru kung fu încearcă să transmită mai departe experiența sa de luptă. Acest slot are 243 de linii de plată, printre simboluri numărându-se templul Shaolin, dragonul, craniul alb și bătrânul luptător.

shaola spin

Simbolul Wild este reprezentat de pictograma Yin și Yang, care apare pe rolele 3, 4 și 5. Ea înlocuiește alte simboluri pentru a forma combinații câștigătoare. Particularitatea este că Wild-ul se expandează pe liniile și coloanele adiacente, formând o cruce. Luptătorul kung fu este simbol Scatter. Dacă apare de minim trei ori pe ecran aduce până la 20 de rotiri gratuite și plătește de zece ori miza.

pic pic1 2

Wisps vine cu o rată de câștig de 97,10% datorită mecanismului care permite formarea a 243 de linii de plată, ca și în cazul Shaolin Spin. Jocul te poartă într-o aventură intergalactică, printre comete și stele realizate într-o manieră grafică spectaculoasă. Este un sentiment special, întreținut de o muzică de fundal cosmică.

Cometa aurie este simbol Wild, care creează generează neașteptate. Un alt simbol special este Transformer. El schimbă simbolurile obișnuite (literele și cifrele) în simboluri de același fel. Simbolul Scatter, flacăra în formă de fluture, aduce un câștig echivalent cu de 15x miza, plus 15 rotiri gratuite. Înaintea seriei de runde gratuite ești pus să alegi între Bouning Wilds și Spiral Wilds. Primele transformă până la 5 simboluri în Wild-uri la fiecare rotire gratuită, iar celelalte transformă până la 3 role în role wild, în fiecare rundă bonus.

platoon

Platoon este inspirat din filmul cu același nume, lansat în anul 1986. Astfel, pe rolele slotului care are un Payout de 96,96% apar imaginile actorilor care au interpretat rolurile principale, Charlie Sheen și Willem Dafoe. Acțiunea se desfășoară în jungla vietnameză, în timpul războiului.

Tancul este simbol Wild. Atunci când se oprește pe ecran, multiplică 3x valoarea combinațiilor câștigătoare și aduce runde gratuite în timp ce translatează o poziție spre stânga, până iese din ecran. Există și o funcție bonus, declanșată de simbolul unui elicopter militar, care te „mitraliază” cu bani cât 15x miza și cu până la 12 runde gratuite. În timpul rundelor gratuite poate apărea și simbolul Wild, pentru extra câștiguri.

paranormal activity

Paranormal Activity (Activitate paranormală) este un slot cu rată de câștig de 96,75%, inspirat tot dintr-o producție cinematografică. Nu mai este vorba despre război, ci despre fenomene Poltergeist. Vestea bună este că există 243 de linii de plată. Efectele grafice sunt atât de reușite încât îți dau fiori pe șira spinării și nu este recomandat să îl joci noaptea, dacă te sperii la filmele de groază.

Fata moartă este simbolul Wild, care înlocuiește celelalte simboluri, cu excepția simbolului Scatter (mâna) – care aduce un câștig de 25x miza – și a simbolului Bonus – care apare pe rolele 1, 3 și 5. Dacă accesezi Bonusul, învârți de o roată și poți câștiga premii cash sau rotiri gratuite. La rândul său, Demon Wils transformă simbolurile obișnuite în Extra Wilds.

musketeer

Musketeer are un Payout de 96,69% oferit drept recompensă pentru că lupți alături de Athos, Porthos și Aramis. Pe role mai apar pistoale, arbalete și simboluri de cărți de joc stilizate.

Castelul este simbol Wild expandabil care intră în orice combinație câștigătoare. Doamna mascată este simbolul Scatter. Ea atrage până la 20 de rotiri gratuite. După derularea acestora, poți declanșa un factor de multiplicare între 2x și 10x. En garde!Lasă un răspuns

Site creat de