Important, Timp liber

Smida Jazz Festival 2018 va avea loc în perioada 17 – 19 august

smida jazz festival 2018

Smida Jazz Festival 2018 va avea loc în perioada 17 – 19 august a acestui an. Anunţul a fost făcut de organizatorii evenimentului pe pagina oficiala de Facebook.

Cu bucurie, vă invităm la cea de-a treia ediție a Smida Jazz Festival, un eveniment internațional open-air dedicat jazz-ului contemporan, care va avea loc între 17 și 19 august, chiar în inima Parcului Natural Apuseni, mai exact în pitorescul sat Smida (Beliș, Cluj). Acesta se găsește la aproape 90 de kilometri asfaltați de Cluj-Napoca.

În acest cadru natural feeric, pe parcursul celor trei seri, vom explora sunetele jazzistice emise de trei grupuri românești și șase străine. Iar în timpul zilei ne vom putea implica în diverse activități atât educative, cât și recreative. 

Vă așteptăm cu același entuziasm dinaintea primei ediții și, până atunci, stați pe aproape de pagina Smida Jazz Festival și cea dedicată evenimentului, pentru a fi la curent cu noutățile. ” au transmis organizatorii.


In 2017, cele trei zile ale festivalului au fost acaparate de diverse activități pentru participanți, iar odată cu lăsarea serii, au avut loc concertele de jazz, nouă la număr. În fiecare seară au avut loc loc 3 concerte, unul susţinut de către o trupă românească, iar celălalte două de către trupe din alte ţări.

Ideea de jazz contemporan ascultat și trăit în mijlocul naturii se potrivește mănușă, iar când am întâlnit (noi, organizatorii) pentru prima oară Smida a fost ca o revelație, întrucât conceptul unui asemenea festival, ce lipsea din piața muzicală românească și chiar est-europeană, exista deja în mintea coordonatorului festivalului.” a declarat Larisa Ionesi, P.R. & Communications Manager.

Imagini de la ediţia din 2017 a Smida Jazz Festival găsiţi aici.Lasă un răspuns

Site creat de