Important, Timp liber

Smida Jazz Festival 2024: Organizatorii au anunţat că festivalul nu va fi organizat în acest an

Smida Jazz Festival 2024

Smida Jazz Festival 2024: Organizatorii au anunţat că festivalul nu va fi organizat în acest an

„Dragi Smidieni,

Astăzi venim la voi cu inima plină de muzică și de sentimente care mai de care mai diferite. Am sperat până în ultimul moment să vă putem aduce vești faine despre ce vom face în vară, dar, după multe discuții și cu o greutate pe suflet, am decis să facem o pauză în acest an și să amânăm festivalul nostru din inima munților, pentru vara lui 2025.

Știm, știm… cum să fie august fără ritmurile noastre jazzy și fără acele seri magice din Parcul Natural Apuseni? Dar, credeți-ne, nu a fost o decizie ușoară. Am râs, am cântat, am dansat împreună și am creat amintiri care ne încălzesc inimile la gândul zilelor petrecute împreună.

Dar nu vă faceți griji, acesta nu este un „adio”, ci un „ne vedem curând”. Vrem să folosim această perioadă pentru a construi împreună un viitor festival care să ne depășească toate așteptările și să ne aducă mai aproape ca niciodată.

Vă jazzy mulțumim pentru înțelegere, prietenie și sprijinul neclintit. Păstrați ritmurile de muzică jazz vii în inimile voastre și pregătiți-vă pentru o reîntâlnire plină de bucurie și sunete înălțătoare, sub cerul înstelat al Apusenilor, la Smida Jazz Festival 2025„, a transmis organizatorii Smida Jazz Festival 2024.
Lasă un răspuns

Site creat de