Timp liber

Smida Jazz Festival promite încă 3 zile de poveste în Munții Apuseni

14102906 684337271722146 732629285461330719 o

Odată cu venirea verii avem parte de diverse festivaluri de muzică extraodinare, iar cel de la Smida din 25-27 august nu este o excepție.

A doua ediție a Smida Jazz Festival va avea loc chiar în inima Parcului Natural Apuseni cu artiști internaționali precum GoGo Penguin, Bugge Wesseltoft’s, Gatecrash (care vor concerta pentru prima dată în țară) dar și artiști românești cum ar fi Iordache, Trompetre și mulți alții.

Ideea de jazz contemporan ascultat și trăit în mijlocul naturii se potrivește mănușă, iar când am întâlnit (noi, organizatorii) pentru prima oară Smida a fost ca o revelație, întrucât conceptul unui asemenea festival, ce lipsea din piața muzicală românească și chiar est-europeană, exista deja în mintea coordonatorului festivalului.” a declarat Larisa Ionesi, P.R. & Communications Manager.

Cele trei zile ale festivalului vor fi acaparate de diverse activități pentru participanți, iar odată cu lăsarea serii, vor începe concertele de jazz, nouă la număr. În fiecare seară vor avea loc 3 concerte, unul susţinut de către o trupă românească, iar celălalte două de către trupe din alte ţări.

Deși au o echipă mică de doar 15 oameni, cei de la Smida Jazz Festival așteaptă aproximativ 2500 de persoane pe zi la a doua ediție, depășind cu mult numărul de anul trecut: 3000 pe parcursul celor două zile.

În acest an vor fi amenajate pentru festivalieri toate facilitățile (dușuri, toalete, spălătoare, electricitate, pază, parcare pentru mașini) și vor fi puse la dispoziție mijloace de transport în comun pe ruta Cluj-Napoca – Smida și retur.

Biletele și abonamentele pentru festival, respectiv camping, pot fi cumpărate on-line de la www.eventbook.ro, www.biletmaster.ro și www.eventim.ro, dar și off-line de la partenerii acestora.


Articol scris de Ionuţ Zăgrean

Cea de-a doua ediție a Smida Jazz Festival va avea loc între 25 și 27 august, în inima Parcului Natural ApuseniLasă un răspuns

Site creat de