Sport, Important

Snow Day se întoarce la Buscat! Copiii sunt invitați la cea mai mare sărbătoare a zăpezii din Transilvania

Snow Day se întoarce la Buscat
  • Duminică, 26 februarie, copii de toate vârstele sunt invitați la cea mai mare sărbătoare a zăpezii din Transilvania: Snow Day 2023, organizat de Napocatrio cu sprijinul Federației Internaționale de Schi, pe pârtia Buscat.
  • A treia ediție a Snow Day vine și cu o premieră din partea organizatorilor. 50 de copii de la școlile rurale din județul Cluj, care provin din familii cu posibilități limitate, vor petrece o zi de poveste pe pârtia din Băișoara. Ei vor beneficia de transport, echipamente și cursuri gratuite de schi cu instructorii Napocatrio.
  • Pe parcursul zilei organizatorii au pregătit celor prezenți surprize dintre cele mai alese: tombole cu premii, concursuri tematice, iar un DJ va întreține atmosfera întreaga zi.

Duminică, 26 februarie, copii de toate vârstele sunt invitați la cea mai mare sărbătoare a zăpezii din Transilvania: Snow Day 2023, organizat de Napocatrio cu sprijinul Federației Internaționale de Schi, pe pârtia Buscat.

A treia ediție a Snow Day vine și cu o premieră din partea organizatorilor. 50 de copii de la școlile rurale din județul Cluj, care provin din familii cu posibilități limitate, vor petrece o zi de poveste pe pârtia din Băișoara. Ei vor beneficia de transport gratuit, echipamente și cursuri gratuite de schi cu instructorii Napocatrio.

Cursurile de schi vor fi gratuite și pentru restul participanților prin ședințe demonstrative, care sunt așteptați într-un număr mare, cu condiția de a se înscrie în prealabil, într-un formular care poate fi găsit pe pagina de Facebook/Napocatrio.

Pe parcursul zilei organizatorii au pregătit celor prezenți surprize dintre cele mai alese: tombole cu premii, concursuri tematice, iar un DJ va întreține atmosfera întreaga zi.

“Chiar dacă este un sezon atipic, vrem să demonstrăm că de zăpadă ne putem bucura și în luna februarie. Snow Day este un eveniment care adună iubitorii sporturilor de iarnă. Încurajăm astfel și ne dorim să promovăm un stil de viață sănătos, prin practicarea activităților de acest fel în aer liber. Am observat de-a lungul timpului că părinții sunt mult mai deschiși în acest sens, iar taberele noastre tematice pe care le organizăm pe tot parcursul annului, au devenit foarte căutate”, declară Bogdan Andreica, fondator și coordonator Napocatrio.

Evenimentul va începe la ora 9, iar participanții vor fi împărțiți în 5 grupe, în funcție de vârstă.Lasă un răspuns

Site creat de