Studentie, Important

Societatea Studenților Europeniști din Cluj organizează cea de-a doua ediţie a evenimentului „Internship Academy”

Internship Academy

Internship Academy este un eveniment realizat de Societatea Studenților Europeniști din Cluj-Napoca.

În cadrul acestui eveniment, care va ajunge la cea de-a doua ediţie, studenţi ai Universității Babeș-Bolyai vor lua parte la un bootcamp online și gratuit (training-uri și workshop-uri susținute de experți), având, ulterior, oportunitatea de a aplica la un internship pentru una dintre companiile partenere.

Proiectul se va desfășura în perioada 17-21 martie 2021.

Scopul proiectului este de a crea o comunitate de studenți pregătiți pentru mediul business și cerințele pieței muncii în diferite domenii, precum cel de administrație publică, marketing, management, diplomație și multe altele.

De asemenea, printre beneficiile pe care le vor dobândi studenții în urma participării la Internship Academy se numeră familiarizarea cu mecanismele de funcționare ale marilor companii, capacitatea de a îndeplini task-uri sau dezvoltarea unor aptitudini de time-management. Aceste abilitaţi vor contribui la dezvoltarea participanților atât pe plan personal, cât și pe plan profesional.

Societatea Studenților Europeniști își propune prin acest proiect să stimuleze dorința tinerilor de a atinge noi performanțe și de a-și asuma responsabilitățile unui viitor om de succes în mediul business. Realizarea acestui obiectiv se bazează pe promovarea valorilor lucrului în echipă și adaptabilitatea la orice criterii și condiții pentru un loc de muncă.

Mai multe detalii găsiţi pe site-ul sse.ro.Lasă un răspuns

Site creat de