Din Zona

SOFTVISION Iași s-a mutat într-un sediu nou

softvision iasi

La sfârșitul lunii aprilie 2016 a avut loc, în Iași, deschiderea oficială a noului sediu SOFTVISION, unul dintre cei mai importanți jucători de pe piața IT din România.

Inaugurarea noului sediu coincide cu aniversarea a 5 ani de activitate pe piața ieșeană. Echipa își desfășoară activitatea într-o clădire de birouri, nou costruită, ce dispune de cele mai bune dotări din punct de vedere a asigurării desfășurării optime a activității companiei.

Noul nostru sediu, este situat în clădirea ARIA OFFICE CENTER. Cei aproximativ 200 de colegi își vor desfășura activitatea la etajele 1, 2 și 3 ale clădirii pe o suprafață de peste 1700 de metri pătrați și o capacitate de peste 200 de stații de lucru, la care se adaugă săli de conferință, spații special amenajate pentru luarea mesei și spații dedicate relaxării. Interiorul este dotat conform celor mai noi standarde tehnologice și se înscrie în linia generală de design a sediilor SOFTVISION pentru a asigura mediul propice derulării proiectelor complexe și de anvergură cu echipe de sute de oameni aflați atât în România cât și în SUA”, declară Ioan Ambrozie, Site Manager SOFTVISION Iași.

Cu peste 1300 de angajați în cinci centre din țară, SOFTVISION este lider între companiile de outsourcing software din România. Filiala din Iași a companiei este a doua înființată în țară, după cea de la Baia Mare, compania având în prezent sedii și în Timișoara și București pe lângă sediul central din Cluj-Napoca.

Având 18 ani de activitate și 16 sedii deschise în România și în SUA, SOFTVISION înregistrează o creștere constantă a echipei, urmând să angajeze în 2016 încă 500 de specialiști IT pe majoritatea tehnologiilor existente pe piață.Lasă un răspuns

Site creat de