Uncategorized

Someș Delivery va inaugura un spaţiu comunitar nou în cartierul Grigorescu din Cluj-Napoca

somes delivery

Un nou spaţiu de relaxare şi întâlnire pe malul Somesului va fi inaugurat duminică, 10 aprilie, la ora 16.00. Echipa Someș Delivery îi invită pe clujeni la discuţii săptămânale despre situaţia Somesului şi a zonelor din vecinătatea acestuia.

Inițiativa e parte din proiectul Someș Delivery, care se desfășoară în 2016 pe segmentul Garibaldi-Napoca. Înaintea celor două zile (18-19 iunie) în care malurile vor fi amenajate și animate pentru a pune în valoare potențialul râului, dorim să ne apropiemde comunitatea locală și să o implicăm în activitățile proiectului și, dincolo de acesta, în viitorul Someșului.

Locul de întâlnire va fi amplasat pe porțiunea de mal verde de pe strada Gavril Muzicescu, aproape de intersecția cu strada Sigismund Toduță.

El este construit printr-un atelier coordonat de echipa Someș Delivery, la care participă 10 studenți arhitecți. Prima etapă, de proiectare, a avut loc între 25-27 martie 2016.

Construirea propriu-zisă se va face între 6 și 9 aprilie 2016, cu următorul program de șantier: 9:00-13:00 și 14:00-19:00.

Inaugurarea va avea loc duminică, 10 aprilie 2016, la ora 16:00, cu o prezentare informală a proiectului Someș Delivery și a mizelor sale, urmată de socializare la un pahar de vin.

Până în 19 iunie, acest loc va găzdui întâlniri săptămânale cu locuitorii zonei, coordonate de Dragoș Dascălu. Ziua avută în vedere pentru acestea este marțea, între orele 16:00 și 19:00. În afara întâlnirilor din cadrul proiectului Someș Delivery, spațiul va fi deschis locuitorilor din zonă, care îl pot folosi după cum doresc, ca mobilier urban.Lasă un răspuns

Site creat de