Politic, Important

SONDAJ – ALEGERI LOCALE 2016: Pe cine vei alege primar al municipiului Cluj-Napoca?

alegeri locale cluj-napoca

Ieri, 26 aprilie, a fost ultima zi în care politicienii au putut să îşi depună dosarele de candidatură pentru alegerile locale de pe 5 iunie. Astfel, pentru Primăria Cluj-Napoca au intrat în cursă zece candidaţi.

Este vorba de actualul primar, Emil Boc (PNL), Octavian Buzoianu (independent), Liviu Alexa (Mişcarea Liberală), Adrian Gurzău (PMP), Anna Horvath (UDMR), Irina Pop (M10), Mircia Giurgiu (Partidul Social Românesc), Bruno Roschnafsky (Partidul Puterii Umaniste Social – Liberal), David Ille (UCDR – Uniunea Creştin Democrata din România) şi Erno Francsali (Partidul Popular Maghiar din Transilvania).

Vă reamintim că până ieri au putut fi depuse candidaturile pentru consiliile locale, consiliile județene și primării. După perioada în care pot fi depuse contestațiile, data de 4 mai este termenul pentru rămânerea definitivă a candidaturilor.

Campania electorală va începe pe 6 mai, cu 30 de zile înaintea alegerilor, și se va încheia pe 4 iunie, ora 7,00.
În 5 iunie, votul va începe la ora 7,00 și se va încheia la ora 21,00.

[poll id=”2″]2 Comments

  1. pe d-l EMIL BOC deoarece a facut mult pt.oras si in continuare va mai face multe lucruri bune si frumoase pt. oras.Mult respect domnule primar si succes in alegeri,Cu siguranta veti avea succes

Lasă un răspuns

Site creat de