Politic, Important

Sorin Grindeanu: Vom abroga OUG 13

grindeanu dragnea parlament

Premierul Sorin Grindeanu a anunţat că mâine se va face în regim de urgenţă o şedinţă de Guvern pentru abrogarea OUG 13. 

„Am luat, după aceste zile, câteva decizii. Prima, mâine vom face în regim de urgență o ședință de guvern pentru abrogarea acestei ordonanțe. (…) Nu vreau și nu doresc să dezbinăm România. (…) S-a creat un clivaj în societate

O să demarez rapid o consultare cu toate partidele, pornind de la deciziile CCR şi de la forma pe care o avem excluzând poate acel prag de 200.000 de lei, foarte mult discutat, ca după un dialog pe care sper să îl am , în scurt timp să trimitem proiect de lege în parlament pentru punerea in acord a deciziei CCR cu cadrul legal.

Toate argumentele pe care le-am avut în susţinerea acestei OUG nu au fost foarte bine comunicate. S-a creat confuzie, distorsiuni care nu au legătură cu ce s-a adoptat. De aceea, Ministerul Justiţiei şi ministrul Justiţiei îşi asumă consecinţele.

Doresc în continuare a pune în practică programul de guvernare pentru care am fost votaţi. Avem 12 puncte pe care trebuie să le adoptăm prin şedinţele viitoare de guvern”. a declarat premierul.Lasă un răspuns

Site creat de