IT

Specialiștii payroll își eficientizează activitatea cu un soft salarizare

Specialiștii payroll își eficientizează activitatea cu un soft salarizare

Nevoia de a simplifica calculul de salarii lunar a făcut multe companii să apeleze la soluții tehnologice precum soft salarizare sau program de facut fluturasi de salariu, care să vină în sprijinul specialiștilor payroll. Acestea contribuie la desfășurarea cu rapiditate și eficiență a calculelor salariale, și în același timp la reducerea volumului de muncă a celor responsabili de operațiunile de salarizare. Prin urmare, sarcinile manuale repetitive, consumatoare de timp pot fi îndeplinite mai ușor prin utilizarea unui soft salarizare, integrat cu un program de facut fluturasi de salariu. Birocrația se reduce la minimum, iar costurile cu materialele consumabile vor scădea considerabil

Un soft salarizare intuitiv, instrumentul digital necesar specialiștilor payroll

O aplicație dedicată pentru procedurile multiple de salarizare, integrată cu un program de facut fluturasi de salariu, sprijină activitatea specialiștilor payroll. Un soft salarizare folosește datele despre numărul de zile lucrate, valoarea bonusurilor și a primelor, numărul tichetelor de masă sau alte elemente variabile pentru a realiza calculul de salarii. Dacă îți dorești ca rapoartele destinate managementului sau instituțiilor statului să poată fi generate cu ușurință, ia în considerare un soft salarizare. O utilitate foarte importantă a softului este faptul că poate calcula valoarea brută a salariilor angajaților, pornind de la valoarea netă negociată. Operațiunea este disponibilă pentru sumele în lei, dar și pentru cele în valută. Mai mult, un soft salarizare poate calcula remunerația netă a unui angajat pornind de la suma brută.

De asemenea, implementarea unui program de facut fluturasi de salariu aduce o comunicare mai bună cu angajații. Din această soluție software se pot trimite pe mail către angajați fluturașii de salariu cu toate informațiile de interes pentru aceștia, dar poate fi folosită și pentru a transmite individual salariaților adeverințe, balanța zilelor de concediu de odihnă și alte date utile. Automatizarea unor astfel de procese elimină suprasolicitarea personalului și va ajuta la creșterea productivității departamentelor interne. Un soft salarizare complex, în care poate fi inclus un program de facut fluturasi de salariu poate fi operat cu ușurință și ajută business-urile să economisească resurse materiale și timp.

Informații complete despre venituri cu un program de facut fluturasi de salariu

Pentru ca membrii echipei tale să aibă parte de transparență în ceea ce privește câștigurile salariale lunare, poți utiliza un program de facut fluturasi de salariu. Cu ajutorul lui, distribui fluturașii în format electronic, pe care îi poți personaliza cu toate informațiile pe care dorești să le transmiți salariaților. Fluturașii pot conține date despre: salariul brut, salariul net, valoarea primelor și a bonusurilor, valoarea orelor suplimentare și a tichetelor de masă, impozitele și taxele plătite către stat și altele. În acest mod, cu un program de facut fluturasi de salariu, integrat într-un soft salarizare, comunicarea cu angajații este eficientizată, ei având posibilitatea de a afla cum se împart veniturile lor din fiecare lună. Specialiștii payroll beneficiază de un instrument digital performant și ușor de folosit, iar fluturașii de salariu se pot transmite în diferite formate, în funcție de preferințe. Fluturașii pot fi trimiși pe adresa de mail a fiecărui angajat în format PDF sau pe o adresă comună.

Digitalizarea operațiunilor de payroll este posibilă cu un soft salarizare de încredere, actualizat cu modificările legislative, în care poate fi integrat un program de facut fluturasi de salariu. UCMS by AROBS are o experiență de peste 25 de ani pe piața de soluții software din România. Soluția lor de salarizare, dp-Payroll, este recunoscută pentru modul intuitiv de folosire și beneficiile pe care le aduce pentru departamentele de HR și specialiștii payroll. Contactează-i pe cei de la UCMS by AROBS prin email la sales@ucms.ro sau la telefon 0720 535 424 și află mai multe despre cum îți pot fi de folos softurile lor!

Sursa foto: freepik.comLasă un răspuns

Site creat de