Timp liber, Important

Spectacol de lumini magice, dans contemporan, muzică și poezie la Cinema Victoria

berbecul cu aripi

Festivalul Internațional de Carte Transilvania (FICT) organizează vineri, 29 aprilie, ora 20:00, la Cinema Victoria, evenimentul „Berbecul cu aripi”: un spectacol de lumini magice, dans contemporan, muzică și poezie!

Spectacolul are la bază un concept unic și închegat, o emoție veritabilă ce vorbește despre iubire și curaj, un moment care duce spectatorul în visare, în romantism dar și în jocul aspru al vieții. Acest spectacol va avea loc o singură dată, de aceea este de neratat!

„Trăim vremuri dificile în care trebuie, mai mult ca oricând, să ne regăsim refugiul în artă. Festivalul Internațional de Carte Transilvania a devenit, de-a lungul celor șapte ediții care au avut loc până acum, un reper cultural. Din acest motiv, împreună cu colegii mei, am decis să organizăm diferite evenimente, mai mici sau mai mari, sub egida FICT.

Berbecul cu aripi este unul dintre evenimentele mai mari, care are un concept unic, reunește diferite tipuri de artă și care sperăm să umple publicul de emoție. Intrarea este liberă, însă ne-am bucura ca cei care vin să facă o mică donație pentru FICT. E tot mai dificil să susținem cultura și avem nevoie de ajutorul celor care o iubesc, care o apreciază. Așadar, vă așteptăm să ne bucurăm de lumini, muzică, poezie și unii de alții”, a transmis Gabriel Bota, director FICT.

Evenimentul are loc cu participarea: Alina Ciceo, Radu Domșa și Gabriel Bota.

Scenografia: Magdy Hawash

Concept grafic: Petre Nicolescu

Spectacolul are ca scop strângerea de fonduri pentru susținerea culturii scrise, a evenimentelor și proiectelor din cadrul celei de-a VIII-a ediții a Festivalului Internațional de Carte Transilvania. Accesul este liber!

Se pot face însă donații în contul în lei deschis la Banca Transilvania: RO53BTRL06701205W71626XX Beneficiar: FICT.

„Vă mulțumim și vă așteptăm cu brațele deschise!”, au transmis reprezentanții FICT!Lasă un răspuns

Site creat de