Timp liber

Spectacolul de teatru de umbre „Să creştem mici” la Bastionul Croitorilor

afis sa crestem mici

Vineri începând cu ora 19.00, Bastionul Croitorilor va găzdui spectacolul de teatru de umbre “Să creştem mici” – eveniment gratuit.

“Să creştem mici” este un spectacol în care puteţi descoperi cum să vă feriţi de Omarită (boala oamenilor care mari care uită să fie copii). De ce? Pentru că această goană a timpului ne îndepărtează de esență. Ne grăbim să ajungem oameni maturi, cărând în spate plictisul și stresul maturității. Cum ar fi să întâlnești pe cineva care îți va spune verde-n față adevărul despre efectele unei vieți încruntate de monotonie și rigoare? Vă invităm într-o călătorie de umbre și lumini în care vom parodia Lupta dintre Omari și Omici cu intervenția a mai multor categorii de personalități umane. Atenție: replici pline de sarcasm și umor.

Spectacolul este inspirat de cartea “Să creștem mici” a autoarei Laura Grünberg, regizat şi jucat de 6 voluntari din Spania, Italia şi România, ca parte a proiectului “The Light and Shadow Theatre project” finanţat de Comisia Europeană prin Programul Erasmus Plus.

Spectacolul va avea loc şi pe 26 iunie, de la ora 19.00, la Cinema Mărăşti. Pentru ambele evenimente intrarea este liberă în baza rezervării pe site-ul proiectului www.visualtheatre.ro.

 Lasă un răspuns

Site creat de