Timp liber, Important

Spectacolul Lord of the Dance revine la Cluj-Napoca

cum a fost la lord of the dance

LORD OF THE DANCE revine la Cluj-Napoca, pe scena Sălii Polivalente BT Arena, pe 18 mai 2023, cu spectacolul aniversar “25 years of standing ovations”.

Cu milioane de fani în lume, Michael Flatley este considerat la nivel mondial drept un geniu al dansului, statut dobândit în urma performanțelor sale extraordinare de-a lungul întregii cariere, precum și datorită apariției sale legendare în cadrul Eurovision, în 1994, cu trupa Riverdance, dansul irlandez atât de popular, la nivel internațional.

În cei 25 de ani la primul spectacol, Michael Flatley și Lord of The Dance au devenit în ochii publicului sinonime dar și adevărate branduri. Spectacolul vibrant și energic, cu povestea sa spusă prin dans, coregrafia fantastică și muzica specială, a uimit publicul din întreaga lume.

Producția a câștigat nenumărate premii și a doborât recorduri în întreaga lume. De la premieră și până în prezent, peste 60 de milioane de oameni, din peste 50 de țări, au admirat spectacolul de dans irlandez, oferit de cei 40 dintre cei mai buni dansatori, devenind una dintre cele mai de succes producții de dans din lume.

Noul spectacol aniversar îmbină tradiția dar și tendințele contemporane, în același timp, păstrând farmecul radiant al dansului irlandez. Coregrafii și costume noi și cele mai actuale tehnologii pentru efectele vizuale fac din acest nou show, un spectacol de neratat, în regia lui Michael Flatley și acompaniați de compozițiile lui Gerard Fahy.

„Sunt foarte încântat să aduc spectacolul Lord of The Dance înapoi. Simt că acesta va fi cel mai reprezentativ turneu din istoria noastră de 25 de ani. Am încredere că producția va atinge sufletele oamenilor și va pune zâmbetul pe buze”, a spus Michael Flatley.

Biletele pentru spectacolul din 18 mai 2023 de la Cluj-Napoca, Sala Polivalenta BT Arena pot fi achiziționate din rețeaua iaBilet.ro și încep de la 150 lei și până la 450 lei cele din Categoria VIP, în funcție de categoria de loc. La prețurile biletelor se adaugă comisionul pentru emiterea biletelor.Site creat de