Din Oras

Spitalele clujene vor asigura permanența de Crăciun și Revelion

cati bani primesc spitalele din cluj

Unitățile sanitare care funcționează în subordinea Consiliului Județean Cluj, precum și cele care își desfășoară activitatea în imobile ce aparțin forului administrativ județean vor asigura permanența pe întreaga durată a sărbătorilor ce se apropie, respectiv Crăciunul și Revelionul, obiectivul fiind acela al menținerii continuității activității și a actului medical.

În acest context, în perioada 22 decembrie – 6 ianuarie 2019, în cadrul Spitalului Clinic de Urgență pentru Copii vor funcționa secțiile clinice Pediatrie I, II și III, Chirurgie și Ortopedie Pediatrică, ATI, Psihiatrie Pediatrică, Neurologie Pediatrică, Neonatologie Prematuri, precum și Laboratorul Radiologie și Imagistică Medicală și Unitatea de Primire a Urgențelor.

De asemenea, pe parcursul următoarelor zile, la Spitalul Clinic de Pneumoftiziologie „Leon Daniello” pacienții vor fi consultați de medicii de gardă, urmând să funcționeze atât linia de gardă pentru secția de pneumologie cât și cea aferentă chirurgiei toracice.

În ceea ce privește Spitalul Clinic de Recuperare, vor funcționa patru linii de gardă pentru secțiile cardiologie, neurologie, terapie intensivă și linia mixtă ortopedie/chirurgie plastică, iar în intervalul 22 decembrie – 6 ianuarie 2019, Spitalul Clinic de Boli Infecțioase va funcționa în regim normal de lucru.

Nu în ultimul rând, Centrul de Permanență situat pe Aleea Băița nr. 9 va funcționa în regim de 24 de ore din 24.Lasă un răspuns

Site creat de