Din Oras, Important

Spitalul Clinic de Boli Infecțioase Cluj va primi, în regim de urgenţă, două milioane de lei

Echipamente de înaltă performanță pentru Spitalul Clinic de Boli Infecțioase din Cluj-Napoca

Președintele Consiliului Județean Cluj a inițiat un proiect de hotărâre ce urmează a fi supus spre aprobare forului administrativ județean în cadrul ședinței extraordinare care va avea loc vineri, 20 martie.

Proiectul vizează alocarea în regim de urgență, din bugetul propriu al Consiliului Județean Cluj, a două milioane de lei, pentru Spitalul Clinic de Boli Infecțioase din Cluj-Napoca.

Aceste fonduri sunt necesare pentru achiziționarea unor echipamente medicale speciale, de urgență, strict necesare combaterii COVID-19.

Măsurile luate în Cluj-Napoca pentru limitarea efectelor răspândirii Coronavirus (COVID-19)

Până la ședința care va avea loc vineri, Consiliul Județean Cluj va continua să analizeze, împreună cu Spitalul de Boli Infecțioase, necesarul de echipamente și dotări specifice menite să contribuie la combaterea coronavirusului.

În situația identificării și a altor eventuale cheltuieli necesare, sumele suplimentare se vor adăuga celor două milioane de lei deja propuși a fi alocați.

Simona Halep donează bani pentru achiziționarea de echipamente medicale necesare combaterii coronavirusuluiLasă un răspuns

Site creat de