Sport

Sportivii clujeni vor participa la Campionatul European de Karate WUKF

budokan

In perioada 4 – 7 iunie 2015, va avea loc Campionatul European de Karate WUKF pentru Copii, Cadeti si Juniori, cea mai importanta competitie europeana a anului.

Competitia va fi organizata sub egida World Union of Karate Do Federations (WUKF) si va avea loc in Belgia, mai precis in orasul Herstal.

Sunt asteptati peste 1000 de participanti din intreaga Europa, delegatia Romaniei fiind una deja destul de numeroasa (peste 150 de sportivi).

Clubul Sportiv Budokan Ryu va deplasa un lot de 8 persoane la acest concurs format din 5 sportivi, doi arbitri si un antrenor.

Astfel sportivii BOTA VLAD, BOCA DENISA, ORBAN REBECA si DERTA VALERIAN vor reprezenta clubul la aceasta competitie, alaturi de PANESCU DORIN care a fost recent selectionat in lotul national. Acestia vor fi insotiti de catre instructorii PAULA GROSAN si LORAND ALBERT pentru arbitraj si Bogdan Savu in calitate de antrenor.

In pregatirea pentru Campionatul European au intrat in ultima luna un cantonament de pregatire cu Maestrul Chrisophe Pinna, care a avut loc la Sighisoara alaturi de intreg lotul national, si un cantonament de club, care a avut loc la Beclean, cel de al treilea centru de pregatire al clubului nostru.

Dorim sa multumim pe aceasta cale Consiliului Local Dej si Primariei Dej precum si D-lui Primar Morar Costan pentru sprijinul de care au dat dovada, de asemenea tuturor sponsorilor si sustinatorilor, atat firme cat si persoane fizice care au facut posibila aceasta deplasare.

Sportivilor le uram succes, si speram sa ne reprezinte cu mandrie clubul, orasul si tara ca si pana acum.Lasă un răspuns

Site creat de