Din Oras

Stadiul lucrărilor pe strada Avram Iancu ‪‎din Cluj‬ (FOTO)

11202127 861577713931055 8000288629285592358 n

În această săptămană, două benzi ale drumului din Cluj-Napoca au fost asfaltate la nivel de binder (adică două straturi de asfalt și mai urmează ultimul strat, uzura), urmând a fi redate circulației rutiere. Tot în această săptămană vor începe lucrările de modernizare și pe celelalte două benzi, cu termen de finalizare până la 15 august, cel târziu (două straturi de asfalt, nivel binder).

Vor continua și după 15 august lucrările de amenajare a zonei pentru parcări, de amenajare a pistelor de biciclete, de introducere a cablurilor în subteran, de desființare a stâlpilor vechi de la Electrica și de montare a unor stâlpi de iluminat moderni. Aceștia vor fi dotați cu corpuri de iluminat economice, cu tehnologie LED. De asemenea, vor continua lucrările de pavare cu granit a trotuarelor.

În toamnă vor fi plantați 57 de arbori, care vor completa aliniamentul și care îi vor înlocui pe cei 37 de arbori afectați de lucrările tehnice pe strada Avram Iancu din Cluj-Napoca.

Ne cerem scuze pentru disconfortul provocat și vă mulțumim pentru înțelegere” a declarat primarul Emil Boc pe pagina sa de facebook.Lasă un răspuns

Site creat de