Sport

Start lansat în Superligă pentru Olimpia Cluj

olimpia cluj

Primul meci al „olimpicelor” în editția 2015-2016 a Superligii la fotbal feminin, a avut loc pe Baza Sportivă Ardealul, oaspete fiind jucătoarele de la ASA Târgu-Mureș.

Ploaia torențială de la începutul jocului a fost de bun augur pentru Olimpia Cluj, care în primele 25 minute a reușit să marcheze de 3 ori în poarta lui Mate Tunde, portarul de ocazie pentru acest joc.

Fluierul de final a pus punct primului episod al acestui sezon dintre clujence și mureșence cu o victorie clară pentru olimpice.

La sfârșitul jocului Albon Mirel, antrenorul campioanei en-titre, Olimpia Cluj s-a declarat mulțumit de joc și speră că jucătoarele să se refacă complet până la partida din UEFA Women’s Champions League: „Sunt foarte mulțumit de rezultat și de jocul bun din prima repriză. Este normal să apară o stare de oboseală după programul încărcat de până acum dar sper ca până la meciulcu PSG din 8 octombrie, toate jucătoarele să fie apte medical și să atingem vârful de forma în acele meciuri”.

Olimpia: Ganea, Corduneanu (56′ Meluță), Olar, Havriștiuc (79′ Desmerean), Giurgiu, Bortan, Tărășilă, Vătafu, Bâtea (83′ Dinescu), Ciolacu (70′ Popa), Voicu (62′ Carp).

După această etapă, campionatul intern va fi întrerupt timp de 3 săptămâni din cauza partidelor Naționalelor de Senioare și U19.

Olimpia va juca următorul meci în 27 septembrie, iîn deplasare la Heniu Prundu Bârgăului, dată la care se dă startul și Ligii I, unde evoluează Olimpia II.

Foto: Gábor István-GáborLasă un răspuns

Site creat de