Sport

Statistici privind cornerele dintr-un meci

Statistici privind cornerele dintr-un meci

Deși pariurile clasice de tipul 1×2 sau under/over x goluri sunt cele mai populare în rândul pariorilor, pariurile pe cartonașe, cornere și marcatori au devenit tot mai apreciate. Acest lucru se întâmpla deoarece aceste tipuri de pariuri oferă cote mai mari decât pariurile clasice și se pot face bani frumoși dacă știi cum să le folosești.

Cei mai mulți pariori aleg pariurile pe rezultat final sau peste/sub 2.5 goluri, însă pariurile pe cornere te pot ajuta să îți crești semnificativ profitul dacă știi cum să le utilizezi. Alegând pariurile pe cornere, nu te mai interesează rezultatul meciului.

De asemenea, dacă pariezi pe total cornere din meci, nu te interesează nici echipa care obține cornerele. Majoritatea caselor de pariuri oferă pariuri pe cornere, iar unele oferă chiar și un fel de handicap asiatic pe cornere. Acest lucru înseamnă să pariezi peste un număr fix de cornere, iar dacă numărul cornerelor este exact linia pe care ai ales-o, vei primi miza înapoi.

Limita ofertă

Limita oferită în general de către casele de pariuri este de 9.5 cornere. Această limită depinde, totuși, de campionat, echipe și alte aspecte. Totodată, poți găsi cota 2 și la limita de 10.5 cornere, în cazul în care vorbim de un meci care are șanse mari să aibă multe cornere. Când pariezi că în meciul respectiv se vor da peste 9.5 cornere, atunci trebuie să fie minim 10 cornere jucate în meci pentru a câștiga, neavând importanță ce echipă le-a dat.

Comparând pariurile pe cornere cu cele pe goluri, de cele mai multe ori cotele pentru pariurile pe cornere peste/sub 9.5 sunt mai mari decât la cele pe goluri peste/sub 2.5. De exemplu, cota pentru pariurile peste/sub 9.5 cornere este de aproximativ 1.85, ceea ce oferă un plus foarte mare profitului tău. Dacă totuși ai făcut o analiză bună a meciului și consideri că se vor da multe cornere, poți paria pe o limită mai mare de 9.5 sau 10.5 și vei obține cote de peste 3.

Pariere pe cornere

Atunci când alegi să pariezi pe cornere trebuie să ții cont de mai multe aspecte. Unul dintre aceste aspecte este campionatul în care se joacă. Nu în toate campionatele se dau multe cornere. Există campionate în care se dau în general multe cornere.

Printre cele mai bune campionate pe care să pariezi pe cornere se numără Premier League, Championship Anglia, La Liga, Eredivisie, Serie A și Bundesliga. În ultimii ani, Bayern, Real Madrid și Inter au fost formații care au obținut extrem de multe cornere.

De asemenea, este necesar să eviți campionatele în care se joacă lent și în defensivă. Nu este recomandat să pariezi pe cornere în Franța, România sau Serie B din Italia. Trebuie să cauți campionate și echipe care joacă ofensiv, pe atac. Dacă echipele joacă ofensiv, atunci vor fi multe faze de poartă, respectiv vor fi multe cornere.

Este indicat să pariezi online pe cornere deoarece ai și varianta de pariurile live pe cornere, ceea ce îți poate spori considerabil șansele de a face profit.Lasă un răspuns

Site creat de