Timp liber

Steve Schneider – cel mai bun barman american vine la Cluj-Napoca

Steve Schneider

Steve Schneider, cel mai apreciat barman american, vineri în de 11 aprilie, în premieră în România, la Cluj-Napoca, pentru a susține un Masterclass de excepție.

Evenimentul organizat de Breasla Barmanilor va avea loc la Hotel Granata, iar pentru 6 ore, Steve Schneider va povesti despre expriența sa din spatele barului. Tema Masterclass-ului este 3D Bartending & High Volume Hospitality, iar evenimentul se adresează barmanilor cu experiență în domeniul, dar și persoanelor care lucrează în domeniul Horeca.

Participanții își vor putea îmbunătăți cunoștințele ce țin de organizarea unui bar, servire, meniu, management sau cost control, primind exemple concrete de la Steve Schneider. “So shut up, listen and learn!”, după cum este și motto-ul său de viață.

Steve Schneider, este un rockstar în adevăratul sens al cuvântului. Fostul pușcaș marin, cu o poveste de viață demnă de filmele hollywoodiene, are rolul principal în documentarul “Hey Bartender!” și este fără îndoială unul dintre cei mai apreciați și populari barmani din lume. În prezent este Principal Bartender la Employees Only din New York, considerat unul dintre cele mai bune cocktail baruri din lume, campion la CWC 2012, de 3 ori Cel Mai Rapid Barman din lume si Barmanul Anului conform NCB 2015.

În 12 Aprilie, Steve Schneider va face un guest shift în barul clujean Charlie. Curioșii vor putea încerca cocktailuri speciale și vor putea interacționa cu barmanul. Cei ce doresc sa participe la Masterclass trebuie să se înscrie la adresa de e-mail contact@breaslabarmanilor.ro sau la telefon 0751467622.

Multumim Jameson Irish Whiskey si Monin Romania pentru sprijinul acordat în realizarea acestui eveniment!

Despre Breasla Barmanilor

Breasla Barmanilor s-a înființat în iunie 2014 la Cluj-Napoca din dorința de a fi un suport dedicat barmanilor, de a împărtași cunoștințe, experiențe, sfaturi, de a încuraja barmanii să comunice între ei, să se sprijine reciproc și nu în ultimul rând să ridice standardele în industria ospitalității constant. Aceasta are ca obiectiv crearea unei comunităti solide a bartendingului autohton. Breasla Barmanilor încurajează creșterea și dezvoltarea profesională a barmanilor prin comunicare și activități complementare precum: seminarii, work-shop-uri, traininguri, schimburi de informații, schimburi de experiențe, diverse activități și evenimente comune.1 Comment

Lasă un răspuns

Site creat de