Social & Cultura

Știai de ce este bine să dăruiești buchete cu flori mov? Iată motivele noastre

Știai de ce este bine să dăruiești buchete cu flori mov? Iată motivele noastre

Movul este o culoare puternică, în jurul căreia s-au țesut numeroase mituri. În trecut, oamenii au asociat-o cu regalitatea, deoarece nu era o culoare care să se întâlnească prea des în natură și doar nobilii avea acces la diferite obiecte colorate în mov și la flori mov. Este simbolul puterii, al creativității, prosperității, regalității și înțelepciunii și aduce energii pozitive oriunde ar fi amplastă.

Este o culoare pe care oricine ar dori să o aibă mai des în preajmă, așa că ori de câte ori ai ocazia să dăruiești buchete de flori, nu ezită să alegi această nuanță. Dacă nu știi de unde poți comanda flori deosebite, îți recomandăm Florăria online Maison d’Or, iar în continuare îți prezentăm cinci motive pentru care florile mov sunt speciale!

1. Aduc reușite în viața profesională

Movul este culoarea regalității, culoarea puterii, de care sunt legate foarte multe mituri și superstiții. De aceea, dacă vrei ca persoanele dragi ție să aibă succes în viața profesională, dăruiește-le cât mai des buchete cu flori mov și la un moment dat, li se vor îndeplini toate dorințele. Pentru și mai mult succes, este bine ca florile să fie așezate în partea sudică a camerei (conform principiilor Feng Shui).

2. Stimulează creativitatea

Așa cum probabil știi deja, culorile au anumite influențe asupra noastră, iar unele dintre acestea, așa cum este și movul, ajută la stimularea creativității. Dacă o persoană dragă ție trece printr-o perioadă cu mai puțină inspirație, dăruiește-i un buchet de flori mov și spune-i să îl plaseze la vedere, pentru a se bucura din plin de efectele benefice ale acestuia.

3. Ideale pentru o viață sentimentală reușită

Se spune că violetul este asociat într-o oarecare măsură cu dragostea, cuplul per ansamblu și fertilitatea. De aceea, florile mov amplasate în casă, fie în dormitor, fie în living (în orice caz, la vedere) sunt ideale pentru a fi dăruite cuiva care își dorește o viață sentimentală reușită.

4. Atrag bogății

Tot în concordanță cu principiile Feng Shui, se pare că florile și decorațiunile mov amplasate în partea de nord a dormitorului, livingului sau biroului, atrag noi colaborări și sume importante de bani. Dăruiește un buchet cu flori mov unei persoane apropiate și spune-i unde sa îl plaseze, astfel încât să câștige mai mulți bani. Să nu te miri dacă după o perioadă o să te sune să îți dea o veste bună.

5. Sunt ideale pentru sistemul imunitar

În această perioadă, cu toții avem nevoie de un sistem imunitar mai puternic, așa că orice ajutor extern este bine-venit. Conform terapiei prin culori, movul stimulează sistemul imunitar și chiar ajută foarte mult în caz de convalescență. Așadar, dacă o persoană dragă ție are o perioadă dificilă din punct de vedere al sănătății, oferă-i un buchet cu flori mov.

După cum poți observa, este foarte simplu să atragi energii pozitive cu ajutorul florilor, mai ales cu ajutorul celor mov. Nu mai amâna și comandă în siguranță cele mai frumoase buchete mov de la florăria Maison d’Or!

Photo by Ben Coles on UnsplashLasă un răspuns

Site creat de