De Vazut

Sticla, cea mai noua tendinta in materie de design interior

xglas

Orice spatiu poate fi personalizat intr-o multime de feluri, depinde doar de imaginatia celor care il vor folosi si de ce asteptari au de la el.

Personalizarea spatiilor incepe cu cele mai importante elemente, pardoselile. Alaturi de pereti si de caile de acces in spatiile existente, pardoselile sunt zonele care au nevoie de schimbari pentru a fi cat mai elegante si a se adapta cat mai bine utilizarilor spatiului respectiv. Una dintre variantele tot mai populare de imbunatatire a aspectului pardoselilor este inlocuirea celor clasice cu pardosei din sticla securizata.

Acasa sau intr-un spatiu comercial mobilierul este cel care poate transforma total aspectul si eficienta unei anumite zone. Mobilierul din sticla este adesea utilizat pentru a expune diverse produse, in centrele comerciale, sau pentru a evidentia anumite elemente de decor, bibelouri, poate diverse medalii, cupe primite, acasa. Avantajele mobilierului din sticla sunt date de flexibilitatea si versatilitatea sa, de numarul mare de variante si tipuri disponibile pe piata, de preturile bune si de personalizarea usoara in functie de nevoile fiecaruia.

Sticla este un material care se prelucreaza rapid, la instalare nu aveti nevoie de prea multe elemente de prindere, rezistenta sa mare se datoreaza si tratamentelor speciale aplicate sticlei de calitate. Si daca tot opteaza pentru usi din sticla clientii aleg usile glisante.

Usile glisante pun in valoare zona in care sunt montate, pot fi amplasate la trecerea dintre camere sau la granita cu exteriorul, pot inlocui si un perete. Cu sisteme de functionare foarte simple usile glisante facute din sticla se acceseaza mult mai usor, intrati si iesiti mai rapid, puteti intra si cu obiecte voluminoase fara probleme.

Usor de intretinut si de curatat, versatila si simplu de pus in opera sticla este o solutie buna atunci cand nu vreti sa cheltuiti foarte mult, dar vrei si un decor interior original si foarte elegant. Ea ofera avantajul integrarii unor elemente speciale, puteti sa aveti LED-uri si lumina pe corpurile din sticla, la usi, scari.

De asemenea sticla are o transparenta mare, permite luminii naturale sa patrunda si sa schimbe atmosfera din fiecare camera. Spatiile vor parea mai mari cu usi sau mobilier din sticla, balustrade, sticla securizata va putea fi schimbata la nevoie si nu va produce accidente.

Xglas, fabrica de sticla, poate livra si cabine de dus din sticla din sticla extraclara, ultraclara, colorata in masa sau din oglinda securizabila, usile se monteaza usor oriunde e nevoie si se poate, pe perete, intercalate. Cabinele sunt personalizate, designul e ales impreuna cu fiecare client, sticla e tratata special pe toata suprafata pentru a nu se depune calcarul si a mentine sticla curata si stralucitoare. In privinta profilelor pentru cabinele de la xglas acestea sunt de tip U din inox si aluminiu eloxat, fixarea e foarte simpla si dureaza cateva minute.

Daca baia are forma atipica se pot monta la cerere usi si panouri fixe la 135 de grade, cabinele sunt etanse si se curata rapid dupa fiecare utilizare. Cele cu sisteme armonice au si sticla securizata si sticla laminata si securizata, delimitarea vizuala si confortul fiind garantate de imprimarea ceramica a unei imagini sau de dungile colorate.Lasă un răspuns

Site creat de