Social & Cultura

Stomatologie conservatoare Life Dental Spa îți salvează dintele ca primă opțiune

Peste 5.500 studenți ai USAMV Cluj-Napoca vor beneficia de servicii gratuite de medicină generală și dentară

Stomatologie conservatoare a clinicilor Life Dental Spa cuprinde toate tehnicile destinate pentru păstrarea dinților naturali, dar care sunt deteriorați. Toate tratamentele realizate în cadrul clinicilor Life Dental Spa, care vizează menținerea și salvarea dintelui natural al pacientului, sunt proceduri de restaurare și conservare

În cadrul acestei specialități se află stomatologia biologică. Cu tehnici și tratamente preventive sau conservatoare, medicii stomatologi ai clinicilor Life Dental Spa realizează întreținerea orală optimă în timp cu ajutorul tehnologiilor minim invazive de tipul laserului dentar.

Vizitele regulate la stomatolog, detartrajele dentare și tratamentele minim invazive precum obturații, reconstrucții sau tratamente de canal sunt metode care ajută la prevenirea extracției dentare și la amânarea implanturilor în timp

Ce este stomatologia conservatoare?

Stomatologia conservatoare este o garanție pentru a salva dinții deteriorați. Ce este mai bun decât să porți un zâmbet frumos și sănătos într-un mod natural? Îngrijirea și menținerea în bună stare a dinților naturali sunt obiectivele clinicilor stomatologice Life Dental Spa în materie dentară.

Există multe probleme orale pe care stomatologii clinicilor Life Dental Spa le văd în fiecare zi. Cele mai multe dintre ele pot fi evitate prin prevenire și tehnici dentare conservatoare.

Pentru a atinge un status oral ideal este necesar să stabilești un program de control stomatologic, prin care să mergi la medicul stomatolog. Acest lucru îți asigură întreținerea corectă a dinților și va evita complicațiile viitoare care pot duce la pierderea dinților și la intervenții terapeutice mai drastice.

Cu tehnicile de conservare ale clinicilor stomatologice laser Life Dental Spa, vei putea preveni extracțiile dentare și vei menține o sănătate orală adecvată. Dacă suferi de carii dentare, pete, infecții recurente sau chiar dinți rupți, prin tratamente de reconstrucție și estetică dentară medicii stomatologi ai clinicilor Life Dental Spa sunt capabili să le corecteze.

Importanța stomatologiei conservatoare

Datorită tehnicilor de restaurare, specialiștii în stomatologie biologică Life Dental Spa îți pot oferi tratamente minim invazive și foarte eficiente. Cu ele îmbunătățesc sănătatea dinților tăi în timp ce au grijă de imaginea ta, într-un mod ușor și delicat, oferindu-ți un zâmbet cât mai natural.

Astăzi, Life Denal Spa are tehnici foarte avansate care oferă acces la tratamente ușor de aplicat și extrem de eficiente, conservând dintele natural, fără a fi nevoie de extracție

Cu cât depistarea unei probleme dentare este mai rapidă, cu atât intervenția va fi mai agilă și rezultatele vor fi mai bune. Prin prevenire și refacere, medicii stomatologi ai clinicilor Life Dental Spa evită prelungirea daunei și necesitatea apelării la tratamente mai agresive și mai costisitoare.

Principalele tratamente de stomatologie conservatoare

Scopul principal al stomatologiei conservatoare este conservarea dinților naturali pentru o perioadă mai lungă de timp. Un dinte deteriorat, bolnav are în majoritatea cazurilor o soluție la Life Dental Spa.

Cariile dentare, dinții uzați, rupți sau dinții pătați nu pun probleme majore pentru Life Dental Spa. Cu tratamentele de restaurare se evită extracția dentară. Vrei să știi care sunt acestea?

Obturație

O obturație este tehnica folosită în stomatologie pentru refacerea unui dinte deteriorat de carii sau traumatisme și restabilirea anatomiei și funcționalității sale naturale. Reconstrucția poate fi directă, pentru leziuni simple sau indirectă, cu tratamente asociate. Materialele folosite sunt compozitul, porțelanul sau zirconiul.

Endodonție

Endodonția este un tratament dentar care corectează cariile profunde și deteriorarea rădăcinilor dentare. Această procedură este de obicei definitivă și odată cu ea se curăță canalele radiculare pentru reconstrucția ulterioară a dintelui prin obturație. Infecțiile dentare dezvoltate n interiorul canalelor rădăcinii sau la vârful acesteia pot fi tratate grație tehnologiei moderne, cu ajutorul laserului stomatologic.

Fațete dentare

Tratamentul cu fațete dentare constă în fixarea de foi subțiri pe dinți, din ceramică sau compozit, pentru corectarea anumitor patologii sau probleme estetice. Cu această tehnică dentară, medicii dentiști ai clinicilor Life Dental Spa pot ascunde imperfecțiunile dinților și astfel poți obține un zâmbet mai frumos cu un aspect total natural.

Coroane dentare

Coroanele dentare sunt lucrări protetice folosite pentru a acoperi dinții deteriorați sau distruși. Sunt structuri care se potrivesc exact dintelui natural și care, în funcție de starea dintelui și de funcționalitatea acestuia, pot fi realizate din ceramică, zirconiu.

La clinicile Life Dental Spa, medicii dentiști pariază pe dintele tău natural

Clinicile stomatologice laser Life Dental Spa îți oferă cele mai avansate tehnici în stomatologia conservatoare. Salvarea unui dinte înseamnă salvarea celui mai frumos zâmbet și de aceea medicii dentiști mizează pe tratamente preventive și conservatoare ori de câte ori este posibil.

Soluția la diferitele patologii bucale care trebuie să corecteze deteriorarea dinților, să-i refacă structura și să-i îmbunătățească estetica fără a recurge la extracție sunt tratamentele de conservare.

Cu toate acestea, Life Dental Spa are o echipă cu experiență în implantologie avansată, în cazul în care înlocuirea dintelui deteriorat este inevitabilă. 

Recuperarea unui zâmbet funcțional și natural este posibilă, trebuie doar să te lași pe mâinile profesioniștilor Life Dental Spa! Îmbunătățește-ți sănătatea bucală în mod natural prin stomatologia conservatoare!Lasă un răspuns

Site creat de