Uncategorized

Strada Faget din Cluj-Napoca va fi reabilitata. Se va face si o pista de biciclete

Vineri a fost semnat contractul pentru modernizarea strazii Faget. Valoarea contractului este de 10.512.186 ron + tva, iar lucrararea va fi realizata de ARL – Strabag. Miercuri, 2 septembrie va fi semnat ordinul de incepere a lucrarilor.

Strada Faget va fi modernizata pe tronsonul ce tine de municipiul Cluj-Napoca, pe o lungime de 3.024 m liniari, de la sensul giratoriu – intersectie cu Calea Turzii, pana la limita cu comuna Ciurila (dupa vila Tusa).

Proiectul cuprinde modernizarea carosabilului care va avea o latime de 7 metri si modernizarea trotuarelor care vor avea o latime de 1 metru pe fiecare parte. De asemenea, va fi realizata o pista de biciclete cu dublu sens, pe partea stanga – sensul de mers dinspre Calea Turzii inspre limita cu Comuna Ciurila. Aceasta va avea o latime de 2,2 metri si va fi realizata cu asfalt rosu, pentru o mai buna vizibilitate.

Proiectul cuprinde consolidari si ziduri de sprijin pentru zonele cu alunecari, realizarea canalizarii menajere si pluviale, modernizarea iluminatului public – stalpi noi cu corpuri de iluminat cu tehnologie LED, dar si executia semnalizarii rutiere si montarea indicatoarelor.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Site creat de