Timp liber, Important

Ștranduri din Cluj-Napoca unde te poți răcori

Ștranduri din Cluj-Napoca unde te poți răcori

Temperaturile ridicate revin, motiv pentru care www.cluju.ro vă prezintă câteva ștranduri aflate în orașul Cluj-Napoca unde vă puteți petrece ziua liberă și să vă răcoriți.

  •  Ștrandul Sun

În proprietatea Primăriei și administrat de către Regia Autonomă a Domeniului Public, la granița dintre cartierul Grigorescu și gigantul cartier Mănăștur se află Ștrandul Sun.

Ștrandul dispune de două bazine, unul cu o adâncime de 1,5m iar celălalt de 0,6m îl fac perfect pentru toate categoriile de vârstă.

Bazinele au o temperatură a apei cuprinsă între 24 și 29°C transformându-l într-un loc perfect pentru combaterea caniculei.

Pe lângă principalele atracții, în incinta ștrandului mai există o masă de tenis, un teren de fotbal, un teren de tenis de câmp, un restaurant și bineînțeles sezlonguri.

Prețuri:

-Adulți: 15 RON.

-Copii: 6 RON.

Program zilnic: 09:00 – 20:00

Adresa: Str. 1 Decembrie 1918, Cluj-Napoca.

Ştrand Grigorescu

  • Ștrandul Clujana

Având în incinta sa 4 terenuri de tenis de câmp, două terenuri de fotbal cu gazon, o sală de sport, baschet, tenis și biliard, toate întreținute și în condiții excelente, acest ștrand reprezintă mândria Complexului Transilvan Clujana.

Ștrandul este alcătuit din două bazine, cel mare care este vopsit în alb și cel pentru copii, vopsit în albastru. În jurul bazinelor există o plajă generoasă de gazon atât pentru cei care preferă să stea la soare, dar și pentru cei care doresc umbră datorită copacilor.

În incinta ștrandului se mai găsește un bar și un restaurant pentru a satisface toate nevoile gurmade ale clienților.

Tarife:

– Adulti: 15 RON.

– Copii: 12 RON.

Program zilnic: 08:00 – 20:00

Adresa:  Str. Tăbăcarilor 15b, Cluj-Napoca

strand clujana

  • Complexul de Natație UTCN

Făcând parte din cadrul Universității Tehnice din Cluj-Napoca, Complexul de Natație se adresează unui public larg: copii, elev, studenți, sportivi și adulți, având în componența sa trei bazine: bazinul exterior, deschis pe timp de vară, de dimensiuni olimpice (50×25 metri) cu 10 culoare, bazinul acoperit (50×18 metri) cu 7 culoare și cel de al treilea, bazinul mic (12×6 metri) cu adâncimea între 1,20 – 1,40 metri.

Complexul este dotat cu  vestiare şi săli de duş dispuse pe două niveluri, un cabinet medical şi o sală multifuncţională unde se desfăşoara diferite activităţi sportive.

Tarife:

– adulți – 17 lei

– copii, elevi, studenți – 12 lei

– studenți U.T.C.-N. – 9 lei

Abonament lunar:
– adulți – 200 lei
– copii, elevi, studenți – 150 lei
– studenți U.T.C.-N. – 80 lei

Abonament anual:
– adulți – 1800 lei
– copii, elevi, studenți – 1600 lei
– studenți U.T.C.-N. – 600 lei

Program:

Luni- Vineri 6:00 – 20:00
Sambata- Duminica 7:00 – 20:00

Adresă:  Strada Pandurilor, Cluj-Napoca

centrul de natatie universitatea tehnica cluj napoca


Articol scris de Ionuţ ZăgreanLasă un răspuns

Site creat de